Welkom op Mama en Zo
Mini-oplaadsessie

Mini-oplaadsessie

Wij laten je zien hoe je lekker tot rust komt en even me-time pakt met onze mini oplaadsessie.

Laad jezelf op »
Dé tip tegen flaporen
speelgoed

Win een super-de-luxe speelhuisje

Krijgt jouw kind ook geen genoeg van spelen? Met het super-de-luxe speelhuisje van Little Tikes kan hij zich helemaal uitleven! Ontwerp je droomhuisje & win een speelhuis. We geven je ook speeltips en zetten het leukste speelgoed op een rij. Bekijk de themapagina »

Zoek de vriendjes & win een bakfiets!
Blog

Een vlekkeloos huishouden: 5 geheimen

Kinderen maken nu eenmaal rommel en vlekken. Anne (28), moeder van dochter Lize (2), weet daar alles van! Anne: "Doordat de meeste vlekken snel in de muur trekken, veeg je ze niet even weg met een vochtige doek. Maar gelukkig is er een oplossing!" Lees de hele blog »

Deel jouw kooktip & win een KitchenAid!
Winnen

Wordt jouw kind bofkontje van het jaar?

Nomineer jouw kind als ‘Bofkontje van het jaar’ en win een reis naar Disneyland Parijs of een van de andere super prijzen! Upload de leukste foto van je kind en vertel waarom jouw kindje de titel van 'Bofkontje van het jaar' verdient. Geef jouw bofkontje op »

Nieuw! Goody Good Stuff snoepjes
 1 2 3 Volgende » 

25 schoonmaaktips

Als mama heb je geen tijd om uitgebreid te schrobben. Daarom hier 25 snelle schoonmaaktips! Onze handige tips »

Marije blogt over...

Geschreven door Marije

Dag workaholic, hallo huismu(t)s

Dag workaholic, hallo huismu(t)s Ik ben een workaholic. Of liever gezegd 'was', want ik weet eigenlijk niet of ik dat nog wel ben. Tot aan… Lees meer »

Meer blogs

Praktische tips voor kinderkwaaltjes
Als je kindje zich niet lekker voelt, wil je daar als ouder het liefst zo snel mogelijk wat aan doen. Maar wat kun je doen bij welk kwaaltje? Soms weet je het niet meer. Gelukkig zijn er dan onze kinderkwaaltjes deskundigen! Op de deskundigenpagina van VSM Kind vind je advies en kun je je vraag stellen via de handige chat! Bekijk de deskundigenpagina »