Welkom op Mama en Zo
Mini-oplaadsessie

Mini-oplaadsessie

Wij laten je zien hoe je lekker tot rust komt en even me-time pakt met onze mini oplaadsessie.

Laad jezelf op »
Pasen: 6 knutseltips & win een brunch!
testpanel

Gezocht! Testmama's voor Prioderm

Hoofdluis kan altijd voorkomen. Daarom zijn wij op zoek naar 100 testmama's die de nieuwe Prioderm Shampoo Plus willen testen. De shampoo is niet chemisch, doodt hoofdluizen en neten en beschermt tegen een nieuwe hoofdluisbesmetting. Meld je aan voor het testpanel »

Win een weekend Center Parcs!
eliza

Nu! Met korting naar de Spaanse zon

Op zoek naar een vakantieadresje waar je heerlijk met je gezin kunt genieten? Dan weet Eliza was here een bijzonder plekje! Cantueso in het Spaanse Andalusië is kleinschalig en heeft een prachtige ligging, met uitzicht over het meer en de zee op de achtergrond. Bekijk deze vakantie! »

Weer je favoriete programma gemist?
vakantie

Boek jouw vakantie met €75,- korting!

Ben jij toe aan zon, zee en genieten met je gezin? Wij hebben de lekkerste vakantieplekjes in Griekenland voor je op een rij gezet én als je nu boekt bij Eliza was here, krijg je €75 korting met de kortingscode EZV15_MNB! Waar wacht je nog op? Boek jouw reis met korting »

Dé tip tegen flaporen
 1 2 3 Volgende » 

25 schoonmaaktips

Als mama heb je geen tijd om uitgebreid te schrobben. Daarom hier 25 snelle schoonmaaktips! Onze handige tips »

Esther blogt over...

Geschreven door Esther

De gevaren van thuiswerken

Vandaag werk ik weer thuis. Noodgedwongen, want bij thuiswerken liggen allerlei gevaren op de loer. De reden voor het vele thuiswerken is tamelijk onvoorstelbaar; op… Lees meer »

Meer blogs

Praktische tips voor kinderkwaaltjes
Als je kindje zich niet lekker voelt, wil je daar als ouder het liefst zo snel mogelijk wat aan doen. Maar wat kun je doen bij welk kwaaltje? Soms weet je het niet meer. Gelukkig zijn er dan onze kinderkwaaltjes deskundigen! Op de deskundigenpagina van VSM Kind vind je advies en kun je je vraag stellen via de handige chat! Bekijk de deskundigenpagina »