Welkom op Mama en Zo
Mini-oplaadsessie

Mini-oplaadsessie

Wij laten je zien hoe je lekker tot rust komt en even me-time pakt met onze mini oplaadsessie.

Laad jezelf op »
Getest: kidsproof kraan van Grohe
zemen

Binnen no time schone ramen

Ken je dat? Ben je eindelijk klaar met het zemen van de ramen, zie je toch weer van die vervelende strepen zitten. Volgens Kärcher moet de nieuwe Window Vac dé oplossing zijn voor streeploos schone ramen! Eerst zien dan geloven natuurlijk. Lees het oordeel van onze 4 mommy bloggers »

Lekker eten én genieten zelfs met kids!
Testpanel

Een kidsproof kraan, bestaat die wel?

Als ouder wil je niet alleen een badkraan die waterbesparend is, maar ook één die veilig is voor de kids. De thermostaatkraan Grohe Grohtherm 1000 new belooft nooit te heet worden voor kleine kinderhandjes. Maar wat vinden onze testmama's ervan? Bekijk het testpanel »

Verras je kind elke maand met 4 boeken
actie

Win een weekend Center Parcs!

Zijn jouw kids echte creatieve helden? Doe dan mee aan de PlayMais actie, vraag een gratis PlayMais pakket aan, knutsel de mooiste Orry & maak kans op een weekend genieten in Center Parcs! Weten hoe de actie precies in zijn werk gaat? En hoe je kans maakt op die mooie prijs? Zo doe je mee »

Gezocht! Testmama's voor Prioderm
 1 2 3 Volgende » 

25 schoonmaaktips

Als mama heb je geen tijd om uitgebreid te schrobben. Daarom hier 25 snelle schoonmaaktips! Onze handige tips »

Martine blogt over...

Geschreven door Martine

fase: -alleen een joggingbroek zit nog lekker- is aangebroken..

Aaaaargh! Het moment dat alleen mijn joggingsbroek nog lekker zit is aangebroken.. En dan heb ik het niet over mijn eigen joggingsbroek, maar die van… Lees meer »

Meer blogs

Bescherm je buik met Bepanthen
Als je zwanger bent, is het heerlijk om je buik te zien groeien. Maar waar je niet op zit te wachten zijn zwangerschapsstriemen. Bepanthen Zwangerschapsstriemen houdt je buik soepel, versterkt en verzorgt je huid, zodat de kans op striae vermindert.
Zo verminder je de kans op striae »