Redactie
Redactie Do's & don'ts 7 jun 2018

10 tekenen dat je nog een baby wilt

Het is je eerste gedachte na je bevalling; “Dit nooit weer! Dit was echt de laatste!” Maar dan wordt je kleintje steeds groter en begint het toch weer te kriebelen. Ja, de schuld van je rammelende eierstokken! Ga je toch weer voor de bijl?

En deze 10 tekenen zeggen het allemaal: jij bent er nog niet klaar voor bent om voorgoed afscheid te nemen van die allereerste fase: baby’s!

1. Je hebt nog steeds vuilniszakken vol met babykleding die je eigenlijk aan een goed doel zou geven. Op de één of andere manier komt het er steeds niet van.

2. Je account op Pinterest staat vol met leuke pins met cute newborn fotoshoots. Maar ook met gave ideeën voor een babykamer. En, en, en…

3. Je hebt jezelf wijs gemaakt dat het zwanger zijn écht niet zo erg was

4. Slapeloze nachten? Ach, dat komt ook wel weer goed. En niet iedere baby is een huilbaby, toch?

5. De verjaardag van je jongste begint met het wegvegen van een traan: “Waarom gaat het zo snel? Waar is mijn kleine baby’tje gebleven?”

6. Google is je grootste vriend: “Hoe is het echt om (noem nummer van aantal) kinderen te hebben? Eentje erbij zal toch niet zoveel zwaarder zijn?

7. Anticonceptie? Het regelen daarvan is nog steeds een rommeltje bij jou thuis. Een knoop leggen in je man z’n…? Nee, laten we nog maar even wachten.

8. Je gluurt in iedere kinderwagen die voorbij komt. Alléén maar eventjes kijken…

9. Je hebt jezelf ervan overtuigd dat een geweldige oma zult zijn. Hoe meer kinderen, hoe meer kleinkinderen natuurlijk!

10. Je had nooit verwacht dat je zóveel van het moederschap zou gaan houden. Hoe zwaar het soms ook is, je kunt je geen leven meer voorstellen zonder je kinderen.

Bron: Mom.me

Reageer op artikel:
10 tekenen dat je nog een baby wilt
Sluiten