Redactie
Redactie Lifestyle 12 jul 2018

10 Typische problemen die alleen moeders kunnen handelen

 

Moeders: superheldinnen in de dop, want ze kunnen alles. Van multitasken tot woedebeheersing en van het in controle houden van een kleine boef tot het schoon houden van alles, maar dan ook álles. Hoe doen ze dat toch?

Waar een probleem is, is een oplossing. En moeders kunnen alles oplossen. Welke situatie zich ook voordoet. Zoals de volgende momenten.

1. Wanneer je met je hele hebben en houwen loopt te sjouwen (van de kinderwagen tot volle boodschappentassen), staat dit gelijk aan een topsport beoefenen. En ja, dan verlies je soms weleens wat urine.

2. Je krijg het voor elkaar om tien (lees: honderd) dingen tegelijkertijd te doen. Een jammerend kind op je ene arm, je staat te koken met de andere én de deurbel laat ook van zich horen. Stress? Nee joh, mama handelt het wel!

3. Je tas is alles behalve georganiseerd. Álles en niets is daarin te vinden. Van spenen, tot sleutels, van snoeppapiertjes tot inlegkruisjes en koekkruimels. Één voordeel: je hebt wel altijd alles bij je.

4. Die hilarische uitspraken van je kleine, hoe kómt-ie erop? Je kan er boeken mee vol schrijven. Alleen houd je het niet meer droog van het lachen. Klein probleempje, geeft niks, gebeurt iedereen.

5. Jij weet alles, althans dat denkt je kind. Jij bent de wandelende encyclopedie waarbij ze terecht kunnen voor al hun vragen. Dit kan variëren van hele diepgaande tot de meest simpele. Je vervult daarnaast ook de rol van lerares, politieagente, persoonlijke kok, taxi chauffeuse, noem maar op. Maar problemen met deze rollen? Nee hoor.

6. Tijd op de wc is kostbaar. Je bent eindelijk heel even alleen, met nadruk op even. Van die paar seconden op het toilet moet je dus optimaal gebruik maken! Zo kun je sneller dan het licht plassen, handen wassen én je inlegkruisje verwisselen voordat er een hongerige kleuter op de deur klopt en er boterhammen met pindakaas moeten worden gesmeerd.

7. Even rustig bijkletsen met je vriendin zit er niet in. Een opdringerige peuter neemt namelijk het gesprek over en daar kun je niet tegenop boksen. Een eigen wil van jewelste. En toch kun je luisteren naar beide verhalen. Gevalletje goede oren.

8. Je wilt een sessie op de trampoline niet overslaan en doet heerlijk mee met de kids. Direct bij de eerste sprong merk je dat je een klein beetje urine verliest. Ach, dit mag de pret niet drukken.

9. Je kent het wel: met het openbaar vervoer een dagje weg met je kleine is een hele onderneming. Je kind zet het bij de eerste beweging al op een krijsen. Je voelt je bekeken en je schaamt je de ogen uit het hoofd, maar we’ve all been there…

10. In alle hectiek ben je met alles en iedereen naar beneden gehold, kom je erachter dat je de helft bent vergeten. Kun je weer met alles en iedereen naar boven. Wel goed voor de vetverbranding, dat dan weer wel.

Voor alles is een oplossing

Van een fanatieke sessie op de trampoline tot het tillen van je hele hebben en houwen: het zijn kleine dingen waarbij je soms ineens wat urine verliest. Voor een extra schoon en fris gevoel kun je Libresse Extra Protection inlegkruisjes gebruiken. Deze zijn 30% meer absorberend dan reguliere Libresse inlegkruisjes én geurtjes neutraliserend. Zo kun je zonder zorgen de deur uit!

Wil je Libresse zelf proberen? Vraag dan hier een gratis proefpakketje aan.

Advertisement
Reageer op artikel:
10 Typische problemen die alleen moeders kunnen handelen
Sluiten