Redactie
Redactie Mama 6 jun 2018

10x libido verhogend eten

Is de zin in seks na een lange werkdag verdwenen? En slaap je zodra je je kussen raakt? Verhoog je libido met deze onderstaande ingrediënten en bezorg jezelf en je partner een onvergetelijke avond!

6) Pompoenpitten

Deze pitten zitten boordevol zink. Als je te weinig van deze stof in je lichaam hebt komt jouw seks drive op een enorm laag pitje te staan. Ook bevatten deze pitten omega 3 vetzuren, dit is erg belangrijk voor de seksuele opwinding.

7) Basilicum

Verrijk vanaf nu al je sauzen met basilicum. Door dit kruid wordt je bloeddoorstroming en vruchtbaarheid verhoogd. En niet algeheel onbelangrijk, de zin in seks neemt toe!

8) Spaanse pepers 

Pepers bevatten de stof Capsaïcine, dit zorgt voor een branderig gevoel in je mond. Je hersenen reageren hierop waardoor je hartslag omhoog schiet. Ook komt bij het eten het ‘ feel good’ hormoon endorfine vrij.

9) Pinda’s 

Pinda’s vergroten de opwinding en bevatten histidine. Hierdoor wordt je orgasme nog sterker. Dus pak gerust een bakje pinda’s voor jou en je partner tijdens die spannende voetbalwedstrijd. Dan is die wedstrijd ineens niet zo belangrijk meer.

10) Zeewieren

Plan een gezellige avond bij de sushibar, want zeewieren zijn rijk aan ijzer, calcium en jodium. Deze voedingsstoffen hebben een lustopwekkende werking.

“Waar wacht je nog op?” Race naar de supermarkt en op naar een bruisend seksleven…

Reageer op artikel:
10x libido verhogend eten
Sluiten