Redactie
Redactie Mama 6 jun 2018

10x libido verhogend eten

Is de zin in seks na een lange werkdag verdwenen? En slaap je zodra je je kussen raakt? Verhoog je libido met deze onderstaande ingrediënten en bezorg jezelf en je partner een onvergetelijke avond!

1) Selderij

Deze groente zit vol met verassingen. Het is niet alleen een super gezonde snack voor als je aan het lijnen bent, maar bevat ook het geslachtshormoon androsteron. Androsteron zit ook in het zweet van mannen. En wij vrouwen kunnen enorm opgewonden worden van die bezwete bovenlijven…

2) Vijgen

Vijgen zijn rijk aan aminozuren. Deze zuren zorgen voor een verhoging van het libido en het stimuleert ook nog eens je seksuele uithoudingsvermogen. Dat is fijn, want dan kan jij je partner eens alle hoeken van de kamer laten zien.

3) Avocado

Deze groente vergroot het seksplezier. Dit komt door de hoge concentratie van foliumzuren. Avocado’s bevatten ook veel vitamine B6 en geven het lichaam de energie die nodig is voor seks.

4) Asperges

Asperges bevatten kalium en calcium. Dit is belangrijke voor de productie van hormonen. Daarbij wordt ook je energieniveau verhoogd. Dus geen smoesjes meer dat je te moe bent. Asperges zijn ook rijk aan vitamine E. Hierdoor wordt de bloedtoevoer naar je geslachtsorganen gestimuleerd.

5) Watermeloen

Op een hete dag krijg je er geen genoeg van, die sappige stukken watermeloen. Maar ook doet watermeloen wonderen voor je libido. Het kan zelfs hetzelfde effect hebben als Viagra. Dit komt door de aminozuren, citrulline en arginine. Deze stoffen zorgen ervoor dan de productie van stikstofmonoxide wordt bevorderd. Hierdoor ontspannen de bloedvaten in je lichaam.

Bekijk hier de volgende vijf producten »

Reageer op artikel:
10x libido verhogend eten
Sluiten