Redactie
Redactie Peuter 6 jun 2018

10x tandenfee inspiratie

Is jouw kind aan het wisselen? Heel spannend, want de tandenfee komt dan namelijk langs. Maak het voor je kind onvergetelijk met deze leuke tips & trucs!

Een tand verliezen is nog nooit zo leuk geweest…

1. Glittergeld
Wat is er leuker dan geld krijgen? Geld krijgen met ‘fairydust’ erop! Dit kleine detail maakt het helemaal geloofwaardig.

2. Toverstaf
Deze doet het vooral bij meisjes erg goed: zeg dat de tandenfee haar toverstafje per ongeluk is vergeten. 

3. Photoshop
Voor alle papa’s en mama’s die een beetje handig zijn met Photoshop is dit een makkie! Zeg dat je deze foto nog net kon maken voor de tandenfee er weer vandoor vloog.

4. Voetstapjes
Nodig: een beetje glitter en een Barbiepop. Maak met de voetjes van de Barbie voetstapjes in de glitter. Dit is het bewijs dat de tandenfee er écht was!

5. Briefje
De tandenfee kan natuurlijk ook gewoon schrijven. Maak hem wel zo klein mogelijk. It’s all in the details!

6. Deurhanger
Is jouw kind een lichte slaper? Ook dan hebben we een leuke tip. Hang een zakje – of een speciaal kussen met een zakje erin – aan de buitenkant van de slaapkamerdeur. Zo wordt je kind niet wakker, maar heeft hij wel een leuke verrassing als hij wakker wordt.

7. Creatief met geld
Op Youtube zijn er talloze filmpjes te vinden om de leukste creaties van geld te vouwen. Heel toepasselijk in dit geval, is een zakje van geld waar je – voor de vorm – nog wat losgeld in kan doen. 

8. Bonnetje
Maak een bonnetje met de datum, de hoeveelste tand, de naam en het bedrag dat jouw kind kreeg. Wie zegt dat de tandenfee niet heel goed haar administratie bijhoudt? 

9. Glaasje water
Leuk! Laat je kind ’s avonds zijn tand in een glaasje water gooien. Je kind zal heel raar staan te kijken als de volgende ochtend het water een kleurtje heeft. Hoe dat komt? “Het rode jurkje van de tandenfee heeft afgegeven toen ze naar de bodem van het glas moest duiken om jouw tand te pakken, schat!” Succes gegarandeerd.

10. Deurtje
Maak ergens in jouw kind zijn slaapkamer een klein deurtje speciaal voor de tandenfee. Zo hoeft je kind zich nooit meer druk te maken of de tandenfee zijn kamer wel kan vinden.

Bron: Buzzfeed

Reageer op artikel:
10x tandenfee inspiratie
Sluiten