Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 21 okt 2021

Klein geluk: 3 life hacks voor jou en je baby

Een uurtje langer doorslapen, een ontspannen badmomentje met je baby, even met de kleine de deur uit om van het herfstzonnetje te genieten: geluk zit ‘m in de kleine dingen. Deze 3 life hacks maken het thuis en onderweg een stukje makkelijker – en zo blijft er meer tijd over om te genieten.

Ons favoriete babymerk Noppies lanceert de Noppies Baby Comfort collectie: fijne, duurzame producten die jouw leven met een baby net wat comfortabeler maken. Leuk om te krijgen, maar ook om te geven!

Life hack 1: verschonen zonder wegglijden

Je kent het wel: je bent je kleintje aan het verschonen, maar omdat -ie zo beweeglijk is, verloopt dat allesbehalve soepel. Een verschoonkussen dat bij de minste of geringste beweging gaat glijden, is dan het laatste wat je wil. Wat je wél nodig hebt: een kussenhoes met antislip.

De verschoonkussenhoes uit de Noppies Baby Comfort Collectie houdt je kussen netjes op zijn plek dankzij de antislip noppies aan de onderkant. De stof is extra absorberend, superzacht en gemaakt van duurzaam materiaal. Vanwege de rekbaarheid is de hoes geschikt voor alle modellen verschoonkussens. Wel zo handig als jij je handen vol hebt met billendoekjes en babybeentjes!

Life hack 2: veilig uit bad en je blijft zelf droog

Niks zo leuk als een relaxed badmomentje met je baby. Het enige nadeel is dat je zelf meestal ook iets droogs moet aantrekken na al dat gespetter én dat het altijd opletten geblazen is bij het optillen van zo’n nat en glad kinderlijfje.

Deze babyhanddoek is met recht een life hack, want je kunt ‘m om je eigen nek dragen – zo blijf je dus droog tijdens het spetteren – en je kunt je baby met twee handen veilig uit het badje tillen. De zachte capuchon houdt het hoofdje van je kindje lekker warm. Ligt je baby eenmaal op de commode, dan kun je de handdoek met één hand weer makkelijk van je nek losmaken. Easy does it!

Life hack 3: slaapzak voor thuis en onderweg

De ene babyslaapzak is de andere niet: te warm, te koud, te lang, te kort: een ideaal exemplaar blijkt lastig te vinden. Wij zijn fan van de slaapzak van Noppies Baby Comfort omdat hij niet alleen lekker zacht is, maar vooral erg functioneel.

De ronde vorm zorgt ervoor dat de beentjes lekker vrijuit kunnen bewegen. Dankzij de armsgaten met drukknoopjes kun je heel eenvoudig de juiste pasvorm instellen en de L-vormige rits maakt een snelle luierwissel mogelijk. De slaapzak is voorzien van een gordelopening, zodat je je baby met slaapzak aan makkelijk kan vervoeren.

Twijfel je of de slaapzak te warm of te koud is? Deze slaapzak komt in 4 varianten: 2 zomer-, 1 winter- en 1 vierseizoenenslaapzak. Alle varianten zijn voorzien van een TOG-waarde. Hoe hoger de TOG-waarde, hoe dichter de stof. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste keuze maakt.

In samenwerking met Noppies

Reageer op artikel:
Klein geluk: 3 life hacks voor jou en je baby
Sluiten