Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Baby 20 nov 2019

Hebben! 5 duurzame sinterklaascadeau’s voor baby’s

Oké, we geven het toe. Een baby krijgt nog niet veel mee van Sinterklaas. Maar als je het toch viert, kun je jouw kleine spruit natuurlijk niet overslaan. Daarom zetten wij vijf leuke én duurzame sinterklaascadeau’s voor baby’s voor je op een rij.

Het zal je niet zijn ontgaan, Sinterklaas is weer in het land. Jouw baby snapt er nog niet veel van, maar in veel gezinnen gaat dit feest niet onopgemerkt voorbij. Dus als je toch bezig bent met shoppen, gooi dan ook gewoon wat in het mandje voor je kleine.

Vijf duurzame sinterklaascadeau’s voor baby’s

We garanderen niet dat je baby het cadeautje leuker vindt dan het inpakpapier, maar wij worden in ieder geval erg blij van deze mooie duurzame cadeau’s.

1. Speen

Voor de allerkleinsten die eigenlijk nog niets hebben aan speelgoed is een speen van natuurrubber een leuk cadeautje. De speentjes van het Deense merk Bibs zijn prachtig om te zien en ook nog eens gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Je shopt ze in heel veel verschillende trendy kleurtjes vanaf € 5,95 per stuk.

bibs-duurzaam-cadeau-baby-mamenzo.nl
Bron: Bol.com

2. Grijpspeeltje

Grijpen is een van de eerste dingen die baby’s doen, een speeltje dat ze gemakkelijk vast kunnen pakken is dan ook ideaal. Dit mooie grijpspeeltje van het Duitse merk Grimm’s voelt fijn en is veilig om op te sabbelen. Het houten speelgoed van Grimm’s is ook nog eens duurzaam en handgemaakt. Je koopt deze vrolijke grijper hier voor € 19,45.

grijpspeeltje-duurzaam-cadeau-baby-mamenzo.nl
Bron: Bol.com

3. Knuffeldoekje

Een lekker doekje om mee te knuffelen en slapen, veel baby’s zijn er gek op. Dit mooie gebreide exemplaar van het Deense merk Liewood willen wij stiekem zelf ook wel hebben. De oortjes zijn voor baby’s ook heerlijk om vast te pakken en op te sabbelen. Je koopt hem hier voor € 24,95.

knuffeldoekje-duurzaam-mamenzo.nl
Bron: Bol.com

4. Badspeeltje

Is je baby gek op badderen? Dan is dit het perfecte sinterklaascadeau. De badspeeltjes van Oli & Carol zijn gemaakt van natuurlijk latex van Hevea bomen. Bovendien hebben ze geen gaatje, waardoor schimmel geen kans krijgt. Je kan het bootje ook buiten het bad gebruiken als bijtspeeltje. Je koopt dit multifunctionele bootje vanaf € 13,90.

badspeeltje-duurzaam-cadeau-babys-mamenzo.nl
Bron: Bol.com

5. Houten dieren

De houten dieren van Holztiger zijn handgemaakt van duurzaam Essen- en Beukenhout. Ze zijn vrij groot en liggen daarom fijn in een klein kinderhandje. Bovendien zijn ze geverfd met niet-giftige verf en daarom ook veilig voor onderzoekende kindermondjes. Je hebt keuze uit tientallen dieren dus je kunt helemaal je eigen collectie samenstellen. Deze olifant staat al te shinen op jouw kinderkamer voor € 22,95.

holztiger-duurzaam-mamenzo.nl
Bron: Bol.com

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben! 5 duurzame sinterklaascadeau’s voor baby’s
Sluiten