5 Originele kinderfeestjes die je buiten kan vieren!

Je dreumes tikt alweer de drie jaartjes aan én dat je wil je niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Naast dat hij of zij drie kaarsjes mag uitblazen wil je graag iets leuks doen, maar wat? Voor wanneer je koter het liefste buiten wilt rondrennen, zijn dit héle fijne ideetjes voor een leuk partijtje. Dus, neem dan het feestje mee naar buiten wanneer het weer dat toelaat! Hieronder lees je vijf originele, leuke locaties om de verjaardag van je kindje te vieren.

Dierenthema

Maak zelf een aantal hoofdbanden met pluizige dierenoren erop. Kinderen verkleden zich vervolgens als hun favoriete dier. Bonuspunten wanneer je dit op een terrein doet waar daadwerkelijk konijntjes, katten of honden rondlopen die ze kunnen aaien, zoals de kinderboerderij.

Boerderij-feest

Een groot oppervlakte vol met dieren. Er ontstaat geen zooi in je eigen huis Ideaal! Ga er naar één op zoek waarvan de lokale boer regelmatig zijn boerderij-poort opent voor bezoekers. Naast dat kinderen ook daadwerkelijk kunnen zien hoe het eraan toegaat op een boerderij, zorgt het ook voor een flinke dosis pret!

Ga naar het strand

Je wil het gewoon simpel houden, dus je kiest voor een lekker dagje naar het strand. Geen strand in de buurt? Zet een kinderbadje in de tuin op! Leg een zeil neer onder het badje, gooi er wat zand op, et voilà: een eigen strand in de tuin! Organiseer een wedstrijdje zandkastelen bouwen, plezier gegarandeerd!

Hang de vlaggen én de piñata op

Waarom wachten tot carnaval met het schminken van gezichten? Of een piñata stuk te slaan? Om nog maar te zwijgen over suikerspinnen eten, gewoon doen! Verzin er een paar leuke spelletjes bij zoals nostalgisch koekhappen, zaklopen of Twister, wat muziek erbij en het feestje kan beginnen!

Vingerverven in de tuin

Wat canvasdoeken hier, wat vingerverf daar en beginnen maar! Zo heb je al met simpele materialen een feestje waar ieder kind gelukkig van wordt. Een Picasso in de dop? Wie weet! Je kind kan zijn of haar creatieve geest de vrije loop laten!

Een feestje geven was nog nooit zo leuk!

Bron: Fatherly

Ontvang de best gelezen artikelen in je inbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste artikelen over de zwangerschap, bevalling en de verzorging van de baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
5 Originele kinderfeestjes die je buiten kan vieren!
Sluiten