Redactie
Redactie Beauty 8 jun 2018

5 tips: creëer de perfecte look voor de feestdagen

Iedereen houdt ervan om er goed uit te zien. Maar hoe zorg je ervoor dat je er met de feestdagen net iets leuker uitziet dan normaal? Wij geven 5 tips waarmee je straalt tijdens de feestdagen!

1) Ondergoed

Er goed uit zien begint met goed ondergoed. Niet alleen is een stevige BH nodig om je decolleté wat extra pit te geven, maar ook een goede slip is belangrijk. Je wilt tenslotte niet dat je love handles over je slip hangen in dat leuke jurkje! De oplossing: corrigerend ondergoed. Alle sterren zweren erbij, dus waarom zou jij geen poging wagen?

2) Kapsel

Heb jij al tijden dezelfde haarkleur? Fris je look dan op met een nieuw haarkleurtje. Ga bijvoorbeeld voor een haarkleuring van de drogist. Deze kun je makkelijk thuis aanbrengen en door de combinatie van twee kleuren, krijg je een mooi natuurlijk effect net als bij de kapper! Kies ook voor een origineel kapsel: steek je haar op, maak een mooie visgraatvlecht of een hoge knot.

3) Outfit

Eén van de musthaves voor een goede look, is een mooie outfit. Geef eens wat extra geld uit aan dat jurkje waarin je er geweldig uitziet of kies voor iets wat je normaal niet aan zou trekken. Even geen budget? Je eigen kast is vaak een schatkist aan nieuwe outfits. Spit je oude kleding door en combineer kledingstukken met elkaar. Zo ontstaat er een hele nieuwe garderobe.

4) Make-up

Met de feestdagen is het extra leuk om uit te pakken met make-up. Even net dat beetje extra mascara, eyeliner of lippenstift doet het vaak. Make-up laat je gezicht stralen, je ogen beter uitkomen en zorgt ervoor dat je je sexy voelt. Probeer daarom eens wat extra’s dan je dagelijkse portie make-up. Je kunt van te voren al verschillende looks uit proberen.

Tip: Wat inspiratie nodig voor feestelijke make-up? Bekijk onze tips in het artikel ‘Tien tips voor glamorous make-up’. 

5) Accessoires

Als je haar, make-up en outfit allemaal geregeld zijn, mist er alleen nog iets om geheel af te maken. Accessoires zijn echt ideaal om net die finishing touch aan je look te geven. Ga voor wat bij jou werkt. Heb je een jurk met decolleté? Kies dan voor een ketting die dit benadrukt. Met sieraden kan het wel snel te druk worden. Kies dus voor één knal accessoire en houdt de rest rustig.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 tips: creëer de perfecte look voor de feestdagen
Sluiten