Redactie
Redactie Mama 7 jun 2018

6x wat mannen niet van vrouwen begrijpen

Ongelofelijk, maar toch waar:  ook mannen weten een lijst van de 7 toch-net-iets-wat-mindere eigenschappen van hun partner te maken. Here it comes.

1. Jezelf dik noemen

Je wilt niet weten hoe vaak mannen wel niet denken dat hun vrouw mooi is. Maar zelfs als zij het zeggen, zijn vrouwen er een ster in om hen af te wimpelen. Maar even voor de goede orde, je bent echt mooi!

2. Hoeveel druk je op jezelf legt

Mannen willen dit liever niet aan vrouwen vertellen omdat ze bang zijn hun gevoelens te kwetsen, maar volgens hen leggen vrouwen veel te veel druk op zichzelf. Je hoeft echt niet bij elke schoolgebeurtenis aanwezig te zijn of alles voor de kinderen te doen. Echt…dat hoeft niet.

3. Het idee dat je 24/7 perfect moet zijn

Het kan mannen echt niet schelen als hun vrouw zich wat minder vaak scheert of als ze soms een beetje slecht ruikt of wat dan ook. Echt niet. Ook het maandelijkse ongemak niet. Mannen begrijpen niet waarom vrouwen denken dat ze de hele tijd perfect moet zijn. Het is oké om gewoon mens te kunnen zijn.  

4. Dat vrouwen altijd met elkaar concurreren

Hoe heeft deze concurrerende wereld toch tot stand kunnen komen? Hebben mannen deze wereld gecreëerd of hebben de vrouwen dat zelf gedaan? Is het de natuur of is het iets anders? Waarom moeten vrouwen altijd in stilte met elkaar concurreren?

5. Dat je denkt dat je nooit goed genoeg bent

Mannen zijn echt dankbaar dat vrouwen zo veel voor hun gezin doen. Maar ze hebben het idee dat vrouwen altijd maar de gedachte hebben dat ze het niet waar kunnen maken. Het voelt alsof het niet uit maakt niet uit hoe vaak ze het je vertellen, En hoezeer je man ook waardeert dat je het huis schoonmaakt, je hoeft het niet persé te doen. Je man is gewoon al dankbaar voor alles wat je doet!

6. Dé blik

Vrouwen baren kindern. Het is wat het is. En ook al verwijten vrouwen hun mannen dat zij niet in staat zijn om te bevallen, dan nog steeds kunnen ze geen kinderen krijgen. Dus alsjeblieft, don’t blame them!

Bron: mom.me

Reageer op artikel:
6x wat mannen niet van vrouwen begrijpen
Sluiten