Redactie
Redactie Gezondheid 6 jun 2018

7x comfort in het laatste trimester

Je buik wordt maar dikker en dikker. Op een gegeven moment zit die buik behoorlijk in de weg. Je loopt puffend en zuchtend door de huiskamer en je weet op een gegeven moment niet meer waar je het zoeken moet. Met onderstaande comfort tips kom je het laatste trimester door!

1) Vergeet die stijladviezen

Laat die kleding lekker wapperen. Niets irritanter dan kleding dat afknelt. Haal die oma jurken en fijne joggingbroeken uit de kast! Voor nu is het echt geen probleem om er wat minder stylish bij te lopen!

2) Gebruik je bolle buik

O jee, net op pad en je moet enorm nodig plassen. Stap een winkel in of bel gewoon ergens aan. Als mensen je dikke buik zien zullen ze jou ongetwijfeld geen strobreed in de weg leggen.

3) Trek die koelkast open

Een dikke buik is met tropische temperaturen helemaal geen pretje. Doe de koelkastdeur open en ga er even voor zitten om af te koelen. Je kunt de koelkastdeur natuurlijk niet heel dag open laten staan. Neem dan een voetenbadje met koud water of ga onder een koude douche staan.

4) Het bed voor je alleen

Lig je ’s nachts maar te woelen en kun je de slaap niet vatten? Trap je partner vriendelijk het bed uit. Zo heb je alle ruimte en hoef je ook niet naar zijn vervelende gesnurk te luisteren.

5) Benen omhoog

Tijdens je zwangerschap kan de boel behoorlijk opgezwollen zijn door het vocht dat je vasthoudt. Dus gooi je benen lekker omhoog! Zo zorg je ervoor dat het vocht weg kan.

6) Heerlijk die oma onderbroeken

Oma onderbroeken uit de tijd? Nee hoor, kijk maar eens naar het zwangerschapsondergoed. Het is tenten formaat, maar een ding is zeker, het zit enorm comfortabel.

7) Op je buik liggen!

Ga je met de kinderen naar het strand? Graaf een kuil voor je buik en laat je kinderen gezellig helpen. Zo kun je eindelijk weer eens op je buik liggen.

Reageer op artikel:
7x comfort in het laatste trimester
Sluiten