Redactie
Redactie Beauty 8 jun 2018

7x Beautyfood: vaarwel cellulite

Cellulite: een echte vrouwenkwaal. Of je nu dik of dun bent, het maakt werkelijk niets uit. Cellulite zal nooit helemaal weggaan, maar je kunt het wel verminderen. Begin eens met het eten van het onderstaande beautyfood, succes gegarandeerd!

1. Asperges

Deze groenten hebben ontstekingsremmende eigenschappen en helpen een opgeblazen gevoel tegen te gaan. Asperges zorgen voor de circulatie van het bloed en reinigen het lichaam van giftige stoffen.

2. Vette vis

Vette vis?! Juist geen vet eten zal je denken, maar integendeel. Vette vis bevat goede vetten die je lichaam nodig heeft voor een gezonde stofwisseling. Vette vis: zoals paling en ansjovis, dragen bij aan de vermindering van cellulite. Naast gezonde omga 3 vetzuren is vette vis rijk aan antioxidanten.

3. Rode biet

Rode bieten zijn een ramp om schoon te maken, maar ze helpen tegen cellulite, dus doen wij dit maar.  Door de rode biet wordt je bloedcirculatie gestimuleerd en deze groente voorkomt dat je lichaam vocht vasthoudt.

4. Broccoli

Een van de ‘gezondste groente’ die een beschermende werking tegen kanker biedt. Daarnaast helpt broccoli ook om een jonge, stevige huid te krijgen. Andere koolsoorten zoals: bloemkool rode- en witte kool zijn ook goed tegen cellulite.

5. Zeewier

“Dat groeit toch in de zee”? Ja dat klopt, maar dit is ook erg gezond om te eten. Deze algensoort  bevat: vitaminen, mineralen, jodium en oligo-elemten. Deze stoffen zijn goed voor het ontgiften van de huid.

6. Sla

Nee, sla is niet alleen konijnenvoer, maar draagt ook bij aan het verjongingseffect voor de huid. Groene groenten zijn erg belangrijk voor de huid. Zet de sla vanaf nu op het menu of eet een lekkere salade bij het eten.

7. Witlof

Met deze groente kun je heerlijke salades en ovenschotels maken. Witlof bevat veel vitamine C en heeft een vochtafdrijvende werking. Dit zorgt voor een strakkere huid.

Groente en fruit weetje
Vooral groene groenten, bananen en meloen zijn een echte aanrader om het gevecht tegen de cellulite aan te gaan.
 

Tip: Drink veel groene thee! Het is niet alleen een wondermiddel tegen de overtollige kilo’s, maar ook tegen de vrouwenkwaal cellulite. Lees hier meer feiten en fabels over cellulite

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
7x Beautyfood: vaarwel cellulite
Sluiten