Redactie
Redactie Gezin 30 november 2018

7x wat iedere moeder met een zoon herkent

 

Droomde je tijdens je zwangerschap stiekem van een meisje? Van vlechtjes maken en lekker tutten tot leuke jurkjes kopen en samen koekjes bakken? Dan moest je vást even wennen aan een zoon. Deze 7 punten zal je zeker herkennen als je moeder van een jongen bent. En zeg nou zelf, een zoon is echt wel leuk!

1. Mama’s kindje

Zonen zijn super fan van hun moeder. Hij zal altijd partij voor je kiezen en je nooit in de steek laten. Natuurlijk is er maar één met wie hij wil trouwen. En als je oud en gebrekkig bent neemt hij je meteen in huis!

2. Stoere boys

Direct vanaf het begin dagen jongens je uit. Ze ontdekken, springen overal vanaf, maken stoere geluiden als ze kussens van de bank gooien en zijn altijd in voor een partijtje worstelen. Never a dull moment!

3. No more drama

Gaat het niet zoals hij wilt? Even boos worden en hij laat het (als het goed is) varen en gaat wat anders doen…

4. De garderobe

Super schattig én leuk natuurlijk om jurkjes en schoentjes te shoppen voor een dochter, maar de garderobe voor je zoon scheelt je een heleboel tijd (en geld). Gewoon een spijkerbroek, een T-shirt en een paar sneakers en klaar is Kees!

5. Bikkels

Valt je zoon van de bank, stoot hij zijn knie of krijgt hij een bal in zijn oog? Even wrijven over de blauwe bult, een kusje van mama en gaan met die banaan!

6. Actie

Geen getut met poppen. Nee hoor, zoons gooien liever met blokken, racen met de wasmand en laten auto’s botsen tegen de muur. Springen in de plassen en rollen door de modder. Actie? Altijd!

7. Treinen en Lego

Papa is natuurlijk altijd blij met zijn kind en super trots, maar met een zoon kan hij ook weer lekker met de treinen en Lego spelen. Enne, vergeet al die stoeipartijen niet!

TIP! Moeder van een dochter? Dan herken je deze 7 dingen zeker!

Reageer op artikel:
7x wat iedere moeder met een zoon herkent
Sluiten