Laurien Bleeker
Laurien Bleeker Baby 11 mrt 2021

Voor later: 8 foto’s die je vast wil leggen op de geboortedag van je baby

Een fotoalbum vol met de mooiste herinneringen voor later. Daar mogen natuurlijk de foto’s van je baby niet in ontbreken. En deze foto’s al helemaal niet.

Een van de mooiste dagen van je leven is dan eindelijk daar: de geboorte van je kindje. Je zit waarschijnlijk nog vol adrenaline van je bevalling en je geniet intens van dat kleine mensje in je armen. Deze dagen beleef je vaak in een roes, dus pak je camera erbij (of laat iemand anders dit doen) en leg deze eerste momenten vast.

8 onvergetelijke foto’s van je baby

Je zult jezelf dankbaar zijn, want de tijd met zo’n kleintje vliegt voorbij en soms verlang je gewoon even terug naar die eerste dagen. Met deze acht foto’s die je maakt op de geboortedag van je baby, kan dat!

1. Het eerste moment

Dat moment dat je baby ter wereld komt en op jouw huid gelegd wordt, dat is er een om nooit te vergeten. Dat vergeet je ook nooit meer, maar maak toch maar een foto van dit speciale moment. Hier kan je later namelijk uren naar blijven kijken.

2. De eerste keer in papa’s armen (of nog een mama)

Die eerste ontmoeting tussen je partner en jullie kindje is een emotioneel moment, leg het vast voor later.

3. De ontmoeting met broertjes of zusjes

Heb je al kinderen? Dan is de foto dat zij hun broertje of zusje voor het eerst zien zo waardevol. Vergeet je camera er dus niet bij te pakken!

4. Een gaapje

Zo, zo, zo schattig is het als zo’n mini-mensjes uitgebreid gaapt. Probeer het vast te leggen!

5. Een voedingsmomentje

Of je nu borstvoeding of flesvoeding geeft, dat maakt natuurlijk helemaal niets uit: het is jouw intieme momentje met je baby en een perfect plaatje om vast te leggen voor later.

6. Beentjes en teentjes

En handjes en vingers, die zachte haartjes, blote billetjes: alles wat zo lief en klein en schattig is aan je baby kan op de foto.

7. Je baby in jouw armen

Laat je partner of iemand anders jou en je baby op de foto zetten wanneer je hem vasthoudt. Bijvoorbeeld vanaf waar jij naar je baby kijkt, zo kan je dit uitzicht voor altijd blijven herinneren.

8. Een slapende baby

Niets is fijner om naar te kijken dan een tevreden slapende baby.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Voor later: 8 foto’s die je vast wil leggen op de geboortedag van je baby
Sluiten