Redactie
Redactie Spelen 13 feb 2019

Bij Action scoor je deze week té leuke tipi tentjes voor maar 15 euro

Tipi tentjes zijn niet alleen leuk voor je kids, ze zijn ook een toevoeging voor je eigen interieur. Sterker nog, je zou willen dat deze tentjes ook verkrijgbaar waren in een volwassen maat want wij zien onszelf hier ook wel in bivakkeren met een gezellige Netflix film.

De tipi tentjes die ooit alleen door Bloomingville werden gemaakt liggen tegenwoordig voor een paar tientjes goedkoper in verschillende winkels. Zelfs bij Action, en daar zijn ze deze week ook nog eens in de aanbieding. Score.

Tipi tentjes van Action

Het tipi tentje is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren die beide een zigzag print hebben. Er is een grijze en een roze uitvoering en één ding weet je in ieder geval zeker; jouw kids kunnen zich hier uren in vermaken. En dat is fijn want dan kom jij ook weer eens toe aan je me-time.

De tentjes hebben schattige gordijntjes die je aan de zijkant vast kunt strikken én de tentjes zitten in een handige opbergtas. Deze week zijn ze in de aanbieding voor maar 14,95 euro (reguliere prijs is 18,95 euro).

De aanbieding van Action loopt van 13 februari tot en met 19 februari. Alle andere aanbiedingen die Action deze week heeft vind je hier.

Je kunt deze tipi tentjes ook nog eens goed gebruiken voor een kinderfeestje. Hoe je dat doet lees je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bij Action scoor je deze week té leuke tipi tentjes voor maar 15 euro
Sluiten