Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Dreumes 30 apr 2019

Knijpfruit to the rescue! Dit is waarom we niet zonder kunnen

Knijpfruit is ideaal. Allereerst heb je weinig last – of eigenlijk niet 😉 – van geknoei. Stiekem is knijpfruit voor jezelf ook lekker als je snelle trek hebt. Bovendien is het handig mee te nemen (en wederom geen geklieder in je mooie tas), én je kleine krijgt een lekker tussendoortje met fruit, groente of granen. Dit is waarom we er niet zonder kunnen:

1. Lekker makkelijk!

Een banaan kun je nog best makkelijk meenemen – al gaat je tas daar niet heel lekker van ruiken of erger nog: de banaan kan worden geplet in een overvolle tas en daar wordt niemand blij van. Ander fruit moet je al gauw gaan snijden voor je kleine er überhaupt van kan gaan genieten. Knijpfruit is super handig, je gooit het zo in je tas dankzij het kleine formaat. Zodra je kind zin heeft in een tussendoortje, hoef jij alleen maar knijpfruit tevoorschijn te toveren. Hij blij, jij blij!

2. Zelfs de moeilijkste eters genieten ervan

Iedereen kent het wel óf kan zich er iets bij voorstellen: de horror dat moeilijke eters heet. Het kan een uitdaging (lees: regelrechte mission impossible) zijn om te zorgen dat je kind voldoende groente of fruit binnenkrijgt, gelukkig zijn daar trucjes voor. Van knijpzakjes kunnen namelijk zelfs de moeilijkste groente- en fruiteters genieten. Het is voor je kind lekker zacht in de mond, hij ‘drinkt’ het als het ware zo weg. Ook handig als je kleine zich niet zo lekker voelt, zo krijgt hij toch nog wat vocht binnen.

3. Geen geklieder

Van fruit kunnen kinderen – en wij volwassenen overigens ook – vaak plakkerige handen krijgen, bovendien kan het eten van sommige fruitsoorten ook zorgen voor veel geknoei (denk aan de sappen van sinaasappels, of een kiwi). Met knijpfruit is dat verleden tijd!

knijpfruit-traktatie

4. Het voelt als een traktatie

Voor veel kinderen voelt het eten van knijpfruit niet als een ‘moetje’, maar als een ‘toetje’. Waar sommige kids de strijd aangaan wanneer ze fruit of groente moeten eten, zal dat met het eten van knijpfruit niet het geval zijn. Winning!

5. Altijd bij de hand

Een lange autorit, fietstocht of vliegreis voor de boeg? Dan is het altijd fijn als je iets bij je hebt wat alles een stuk makkelijker en dragelijker maakt. Knijpfruit is de ideale oplossing. Zorg dat je altijd knijpfruit bij je hebt, in je eigen tas of in de luiertas.

6. Niet bij de hand? Toch in de buurt

Ook als je bent vergeten om knijpfruit mee te nemen, kun je het gelukkig altijd nog scoren bij een supermarkt of drogisterij (te vinden in het babyschap).

7. Ook lekker voor jezelf

Zelf lekkere trek? Dan is knijpfruit ook ideaal. Knijpfruit is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden, maar ook oudere kinderen én jij kunnen ervan genieten! Er zijn acht verschillende smaken op basis van fruit, groente en granen verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan Organix Just apple, strawberry & quinoa of de smaken apple, sweet potato & pineapple en apple, green beans & kiwi.

Meer over Organix Just knijpzakjes

Alle Organix producten zijn gemaakt van de beste en lekkerste biologische ingrediënten. In de knijpzakjes zitten geen onnodige toevoegingen, zoals kleurstoffen*, smaakstoffen en conserveermiddelen*. De knijpzakjes van Organix Just zijn een lekker en verantwoord tussendoortje met fruit, groente, of granen en bevatten van nature aanwezige suikers**.

*Conform wetgeving
**Bevat van nature aanwezige suikers

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

In samenwerking met Hero

Reageer op artikel:
Knijpfruit to the rescue! Dit is waarom we niet zonder kunnen
Sluiten