Je baby’s ontwikkeling: week 36

Redactie 7 jun 2018 Algemeen

Twijfel je of je kind wel genoeg slaapt? Houd dan een paar dagen bij wanneer hij slaapt en hoe lang. Met die gegevens kun je naar het consultatiebureau of zelf aanpassingen maken in het slaapschema van je kind.

Tijd om schoenen te kopen?

Nu je baby actiever is, vraag je je misschien af of het tijd is om schoenen voor hem te kopen. Wacht hier mee, want het is het beste voor hem om op blote voeten te leren lopen. Dan kan hij goed voelen hoe zijn voeten reageren op zijn bewegingen. Door op blote voeten te lopen ontwikkelt je baby ook een goede voetvorm, houdt hij makkelijker balans en krijgt hij sterkere enkels. Als je niet kunt inhouden is het natuurlijk wel leuk om (sok)schoentjes voor speciale gelegenheden en koude dagen te hebben.

Je baby in de box

Sinds je baby door de kamer kruipt, tijgert en rolt, kun je hem eigenlijk geen seconde uit het oog verliezen. Behoorlijk vermoeiend! De box biedt dan zeker uitkomst, hierin kan je baby veilig spelen en je hebt zelf ook wat rust! 

Wist je dat…

Het enorm kan opluchten om met andere mama's te kletsen? Op ons forum vind je mede-mama's waar je kunt kletsen over alledaagse dingen, specifieke (opvoed)problemen of gewoon even je hart kunt luchten over je dag.

Reageer op artikel:
Je baby’s ontwikkeling: week 36
Sluiten