Zon op de bol, maar niet in de ogen: 5 x zonnebrillen voor je baby

De tijd vliegt: het is alweer juni en over een paar weken is het officieel zomer. Het belooft weer heerlijk zonnig te worden de komende periode en dus is een zonnebril voor je kleintje verstandig.

Daarom delen we vijf leuke exemplaren die de ogen van je kindje goed zullen beschermen.

Baby zonnebril

Zonnestralen kunnen behoorlijk fel zijn tijdens de zomer. Daarom is het goed om in ieder geval een fijn UV-pakje voor je zoon of dochter te hebben dat hun lijf beschermd tegen de zon. Mocht je naar het strand gaan, dan is een stel fijne waterschoentjes en zwembandjes ook goed om mee te nemen.

En dan is een goeie zonnebril voor je baby ook geen overbodige luxe. Met onderstaande exemplaren steelt je kindje niet alleen de show, maar zijn zijn oogjes ook nog eens goed beschermd.

Dooky BabyBanz

Deze schattige baby zonnebril van Dooky BabyBanz is niet alleen hartstikke leuk, maar ook hartstikke handig. Doordat je de zonnebril om het hoofdje van je kindje kan doen, blijft de bril goed zitten. Zo wordt je zoon of dochter niet alleen beschermd tegen de zon, maar ook tegen zand. Je koopt deze baby zonnebril onder meer bij Bol.com voor €17,99.

baby zonnebril dooky babybanz
Bron: Bol.com

Ki Et La UV-bril

De zonnebril ookwel UV-bril van Ki Et La heb je in verschillende soorten kleuren: van vrolijk geel tot stoer zwart. Het handige van deze bril is dat-ie zich aanpast aan het hoofd van je kindje. Ook is ’t exemplaar hartstikke duurzaam: van nul tot twaalf maanden kan jouw zoon of dochter deze bril namelijk dragen vanwege de verschillende standen. Je koopt ‘m onder meer bij UV-fashions voor €29,99.

baby zonnebril ki et la
Bron: UV-fashions.nl

Sinner Bambino

Dit model van Sinner is er voor kinderen tussen de nul en twee jaar oud. Doordat de glazen relatief donker zijn, kan de bril niet alleen gedragen worden tijdens de zomer maar ook tijdens wintersport in de sneeuw. Twee vliegen in een klap dus. Het model blijft ook nog eens fijn om het gezicht van je kindje zitten doordat er een anti-slip bij de neus is aangebracht. Dit kekke model scoor je bij Bol.com voor €16,99.

 

baby zonnebril sinner bambino
Bron: Bol.com

HEMA zonnebril

Met rode bootjes op het montuur afgedrukt, is dit brilletje van HEMA een hele leuke optie voor je kindje. De bril heeft net als de andere exemplaren geen pootjes, maar een elastische band zodat-ie beter blijft zitten. Je scoort deze geweldige bril al voor €6,50 bij HEMA.

 

baby zonnebril hema
Bron: HEMA

Haga zonnebril

De laatste zonnebril in het lijstje is er eentje met pootjes. Mocht je kindje last hebben van een zonnebril met band, kun je de bril zowel voor je baby kopen als voor je kindje van twee jaar. De zonnebril heeft categorie drie, wat wil zeggen dat de ogen van je kindje worden beschermd tegen UV-A en B-straling. Je scoort ‘m bij Bol.com voor €10,75.

 

baby zonnebril haga
Bron: Bol.com

Onlangs verscheen op J/M Ouders een artikel over op welke punten je moet letten voor een verantwoord dagje strand. Benieuwd? Je leest het stuk hier

Meer lezen?

Reageer op artikel:
Zon op de bol, maar niet in de ogen: 5 x zonnebrillen voor je baby
Sluiten