Gina Koninkx
Gina Koninkx Baby 10 aug 2020

Deel je het leven van je baby in foto’s? Dan kunnen deze 4 props natuurlijk niet ontbreken

Laat jij jouw familie en vrienden het leven en de ontwikkeling van je kleintje op de voet volgen? Dan ben je er inmiddels wel achter dat het niet te doen is iedereen apart foto’s door te sturen of te laten langskomen (hallo druk mamaleven). Foto’s maken van de ontwikkeling van je kleintje is daarom de beste oplossing. Deze vier gadgets maken je babyfoto’s ook nog eens super Instagrammable.

Babyfoto’s maken van bijzondere momenten

Je wilt natuurlijk alle bijzondere momenten van je kleintje delen. Van de groei tot haar eerste lachje! Deze vier leuke gadgets kunnen dan natuurlijk niet ontbreken want ze maken de babyfoto’s helemaal af.

1. Dekentje met maanden

Gedurende het eerste levensjaar gaat je kleintje enorme groeispurten meemaken. Je zou bijna vergeten hoe klein je frummeltje vlak na de geboorte was. Gelukkig heb je de foto’s nog! Tenminste, dan heb je wel zo’n leuk dekentje nodig.

2. Milestone kaarten

Van het eerste lachje tot het eerste woordje. Met Milestone kaarten leg je alle bijzondere momenten van je kleintje vast. Op de kaart schrijf je de datum van het wonder erbij en voilà, klaar is je kleintje om ermee op de foto te gaan.

3. Tussen de geboortekaartjes

Jij en je partner ontvingen tientallen (zo niet honderden) kaartjes na de geboorte van jullie kleintje. Hoewel kaarten steeds minder worden verstuurd, is dit wel zo’n moment waarop je brievenbus overvol raakt. Hoe leuk om je baby neer te leggen op een kleedje omringt door ál deze geboortekaartjes. De snoezigste babyfoto’s van dit jaar zijn die van jullie kleintje.

LEES OOK: 9x gekke, mooie of bijzondere dingen die aanstaande vaders deden tijdens de bevalling

4. Naast zijn of haar geboorteknuffel

Maak elke maand een foto van je kleintje naast zijn of haar belangrijkste geboorteknuffel (die van opa en oma bijvoorbeeld). Als newborn is je peanut nog kleiner dan de knuffel en elke maand volg je de groei van je kleintje naast de knuffel. Hoe leuk, al helemaal als je over vijf jaar nog eens een after foto plaatst. Op deze manier ga jij die babyfoto’s rocken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deel je het leven van je baby in foto’s? Dan kunnen deze 4 props natuurlijk niet ontbreken
Sluiten