Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Mama 18 feb 2019

Heb jij de #babymommachallenge al gedaan?

Een uitgerekende datum is fijn om te weten, zo kan de verloskundige zien of je baby zich goed ontwikkelt en kun jij je mentaal voorbereiden op de bevalling.

Toch wordt maar 4% van alle baby’s worden daadwerkelijk op de uitgerekende datum geboren. Alsnog leef je naar de uitgerekende datum toe en heb je een bevestiging dat er rond die tijd iets gaat gebeuren. Als je eenmaal over de uitgerekende datum bent, kun je al helemaal niet wachten om je frummel eindelijk in je armen vast te houden.

Baby Momma Dance Challenge

Afwachten is best lastig, daarom is het belangrijk om leuke dingen te doen die zorgen voor wat afleiding. Inmiddels 5 jaar geleden heeft een YouTuber de Baby Momma Dance Challenge bedacht. Het gaat om een dans die op het liedje ‘The Baby Momma Dance’ wordt gedaan. Het liedje is bedacht om zwangere vrouwen die over de uitgerekende datum zijn en klaar zijn om de kleine te verwelkomen. Hoewel het al jaren geleden is bedacht, zijn er nog steeds vrouwen die de #babymommachallenge aangaan. Dit zijn onze favorieten:

Reageer op artikel:
Heb jij de #babymommachallenge al gedaan?
Sluiten