Redactie
Redactie Beauty 8 jun 2018

Babyolie: 7x beautytips

Babyolie is niet alleen maar fijn voor je baby. Jij kunt er zelf ook behoorlijk baat bij hebben. Op de volgende manieren kun je babyolie ook voor jezelf gebruiken. 

1. Mooie hielen
Droge hielen hebben baat bij babyolie. Als de zomer in zicht is en je je sandalen aan wilt trekken, zit je niet te wachten op hielkloven. Insmeren met babyolie en weg zijn de velletjes!

2.  Babyolie voor een zachte huid
Ook andere droge plekjes zoals je knieholtes en ellebogen kun je fijn insmeren met babyolie. Wedden dat je huid straks net zo zacht is als babybilletjes?

3. Makkelijk scheren
Wie wilt er niet dat de scheerbeurt wat soepeler verloopt? Bovendien scheelt het je ook nog in de portemonnee als je scheerschuim op is.

4.  Waterproof make-up verwijderen
Waterproof mascara is fantastisch bij een regenbui. Maar het is ook erg lastig te verwijderen ’s avonds. Doe een paar druppels babyolie op een wattenschijfje en wrijf dit zachtjes over je wimpers. Weg is de waterproof mascara.

5. Stralende benen
Je zult zien dat je benen, extra ingesmeerd met babyolie, geweldig zullen stralen. Smeer ze elke dag na het douchen in. Kom maar op met die zomer, je benen zijn er klaar voor!

6. Verzorgde nagelriemen
Je kunt een speciale nagelriem olie kopen, maar babyolie werkt net zo goed en is goedkoper. Wrijf je nagelriemen ermee in. Laat het even intrekken en was daarna je handen met een milde zeep. 

7. Massages
Meer hoeven we niet te zeggen, toch? 😉

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Babyolie: 7x beautytips
Sluiten