Voor een dagje waterpret: 5 x de schattigste badponcho’s voor je kind

Er is weinig zo schattig, aandoenlijk en lief als een kindje die gewikkeld is in een strandhanddoek. Dus mocht je binnenkort een dag naar de zee of het zwembad gaan, weet je wat je te doen staat. Een badponcho voor je zoon of dochter scoren en verder de hele dag heel verliefd naar hem of haar gaan kijken.

We delen vijf schattige exemplaren.

Badponcho

Hoewel het behoorlijk heet kan zijn op het strand of aan het zwembad, kan je kindje toch kou vatten als je net met hem of haar een duik in de zee hebt genomen. Het is daarom wel zo fijn om een badponcho te hebben die je goed om het lichaam kan wikkelen. Zo houd je je zoon of dochter in ieder geval warm en kunnen ze goed opdrogen.

Mocht je overigens nog geen stranduitzet voor je kind hebben… Scoor dan in ieder geval ook een beschermend UV-pakje, goede zonnebril, fijne strandschoentjes, een schattig zonnehoedje en natuurlijk stevige zwembandjes. Op die manier kunnen jij en je kind gegarandeerd genieten van een dag aan de zee of het zwembad.

1. Koeka badcape

Deze heerlijke badcape is perfect voor op het strand. Door de lichte stof krijgt je kindje het niet té heet, maar kun je hem wel goed beschermen tegen de eventuele kou nadat hij het water in is geweest. Wat ons betreft is dit exemplaar een echte eyecatcher.

 

strandhanddoek kind
Bron: Bol.com

2. Cottonbaby badcape

Deze poncho is gemaakt van comfortabel hydrofiel waardoor-ie heerlijk zacht is. Doordat de stof zacht en dun is wikkel je je kindje makkelijk in de doek en kun je ook plooitjes, oortjes en teentjes goed afdrogen.

badcape cottonbaby strandhanddoek kind
Bron: Bol.com

3. Liewood badcape

Hoe lief is deze badcape met oortjes en een klein gezichtje? Gegarandeerd dat je baby er lief uitziet. Dit exemplaar is gemaakt van honderd procent katoen waardoor ’t laken zacht aanvoelt op de huid.

badponcho liewood
Bron: de Bijenkorf

4. Noppies badcape

Deze badcape is er voor de allerkleinste en is gemaakt van organische stoffen die gezond zijn voor je kindje. Door een handige opening aan de achterzijde kun je het laken vastmaken en blijft de doek goed zitten.

badponcho noppies
Bron: KIXX Online

5. Beach & Bandits badcape

Ook in deze badcape kan je kindje lekker opdrogen na het zwemmen. Vanwege de zachte microvezelstof voelt-ie heerlijk aan voor je zoon of dochter. En eerlijk is eerlijk: een streepjesprint doet ’t altijd goed.

 

 

badponcho beand & bandits
Bron: Bol.com

Onlangs verscheen op J/M Ouders een artikel over op welke punten je moet letten voor een verantwoord dagje strand. Benieuwd? Je leest het stuk hier

Meer lezen?

Reageer op artikel:
Voor een dagje waterpret: 5 x de schattigste badponcho’s voor je kind
Sluiten