Redactie
Redactie Baby nieuws 8 jun 2018

Bijzonder! Tweelingzussen bevallen paar uur na elkaar

Tweelingzussen en mama's Danielle Grant en Kim Abraham delen een wel heel bijzondere band met elkaar. De dames bevielen een paar uur na elkaar in hetzelfde ziekenhuis als waar zíj geboren zijn. Kers op de taart: ze verwelkomden allebei een zoontje! 

Toeval bestaat niet? De situatie van deze dames is in ieder geval héél zeldzaam.

Samen bevalling inleiden

Zowel Danielle als Kim waren op 22 april uitgerekend. Maar toen de bevalling bij allebei de zussen lang op zich liet wachten, besloten ze zich in te laten leiden – op dezelfde dag. En zo geschiedde dat de gezusters in hetzelfde ziekenhuis en op hetzelfde moment aan het bevallen waren. Puffen en persen deden Danielle en Kim dan weer niet met elkaar: ze bevielen in gescheiden kamers, slechts drie uur na elkaar.  

Echt niet gepland

Mocht je denken dat de zussen de hele zwangerschap van begin af aan al hebben uitgestippeld: no such thing. Op de ingeleide bevalling na, is het synchroon lopen van hun zwangerschap puur toeval, maakt Danielle duidelijk. “We wilden allebei kinderen, maar hadden echt niet verwacht tegelijkertijd zwanger te worden. Dit was niet gepland.” 

Lees ook: Deze BFF’s bevielen minuten na elkaar, naast elkaar!

Lachen

Het blije en bijzondere babynieuws van de tweelingzussen, verovert het internet. “Ieders reactie is: 'No way!'“, vertelt Kim. “Zelfs de verpleegsters die na onze bevalling met hun dienst begonnen, wilden ons ontmoeten.” Zelf vinden de ladies het toeval vooral heel grappig. “We lachten, want we hadden het er altijd al over, dat dit zou gebeuren. En toen gebeurde het ook echt! Zo cool.” 

Geen neefjes, maar broertjes

De tweelingzussen verwachten dat hun zoontjes net zulke dikke maatjes als zij zullen worden. “Wij zijn close, onze partners zijn close. En de jongetjes zullen als broertjes voor elkaar zijn.” En eh, aangezien de ventjes op dezelfde dag jarig zijn, zullen er genoeg gezamelijke feestjes plaatsvinden. “We gaan ze in dezelfde outfit hijsen”, voorspelt Danielle met een knipoog. “Toen wij klein waren, kregen we ook dezelfde kleren aan. Dus daar gaan we hen ook mee martelen.” 

Check ook: Geweldige foto: tweeling dolblij met tweelingzusjes

Bron en beeld: Asbury Park Press, Popsugar

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bijzonder! Tweelingzussen bevallen paar uur na elkaar
Sluiten