Koopjesjagers opgelet! Je leest hier alles wat je moet weten over Black Friday 2019

Hoewel we geen Thanksgiving vieren in Nederland hebben we wel andere Amerikaanse tradities en feestdagen overgenomen. Black Friday bijvoorbeeld. Je kent de beelden wel waar tientallen mensen een winkel binnenstormen om de beste koopjes te bemachtigen. Zet je maar schrap.

Black Friday wordt ook in Nederland steeds groter hoewel je hier niet hoeft te vrezen voor dezelfde taferelen als in Amerika. Sinds 2015 kennen we Black Friday ook in Nederland en de populariteit is enorm toegenomen. Vier jaar later zijn de deals bigger and better than ever. Bereid je maar vast voor op een hele goede shopsessie bij je favo (online) winkels.

Waar komt Black Friday vandaan?

Black Friday is een Amerikaanse feestdag die is ontstaan op de dag na Thanksgiving. Omdat zo’n beetje iedereen die dag vrij neemt, is het ontzettend druk in de stad (lees: een gekkenhuis). Zodoende werd deze dag omgedoopt tot Black Friday en kun je op die dag de beste deals scoren en haal je tegen spotprijsjes je kerstinkopen vast in huis. Deze dag valt altijd op de vierde vrijdag van november.

Inmiddels is Black Friday ook een bekend fenomeen in Nederland geworden. Dé dag waarop je je Sinterklaas- en kerstinkopen kunt doen tegen voordelige prijzen. Hoewel al eerder, vaak in oktober, de reguliere sale begint bij grote winkels is het het absoluut waard om te wachten tot Black Friday.

Wat voor deals kun je verwachten?

Waarom wachten tot Black Friday? De deals zijn scherp. Zeker als je het hebt over bijvoorbeeld huishoudelijke producten die je onder andere bij een van de grootste Black Friday spelers Mediamarkt scoort. Denk aan alles wat je nodig hebt voor kids. Van babyfoon tot een camera waarmee je alle mooie momenten van je kleintjes kunt vastleggen.

Ook online webshops zoals Wehkamp en Bol.com doen mee aan Black Friday. Zo scoor je hier voor het hele gezin nieuwe outfits en tik je er de fijnste babygadgets op de kop. Ook games en speelgoed kun je bij verschillende webshops voor een spotprijsje in je winkelmand gooien.

Black Friday 2019

Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 29 november. Handig, want zo kun je vlak voor Sinterklaas en Kerstmis nog even wat cadeaus inslaan voor de kids (oké, en voor jezelf).

Wil je zeker weten dat je de deals van dit jaar niet mist? Houd dan de website van Black Friday Nederland goed in de gaten. Zij zijn altijd op de hoogte van de beste deals en weten exact welke (online) winkels aan Black Friday meedoen.

In samenwerking met Black Friday Nederland

Reageer op artikel:
Koopjesjagers opgelet! Je leest hier alles wat je moet weten over Black Friday 2019
Sluiten