BMS: Baby Making Sex

Aan seks op commando raak je nooit gewend. Hoe hou je je seksleven leuk als zwanger worden moeilijk gaat? Want hoe word je nou nog opgewonden als je op doktersadvies moet vrijen? Presteren onder druk maakt het er allemaal niet makkelijker of leuker op.

In het begin vinden jij en je partner de opgeschroefde seksfrequentie vast nog wel leuk en gezellig. Maar al snel gaat de romantiek eraf en wordt het meer een 'moetje' dan dat jullie er echt van genieten. 

Hoe houd je het leuk? 

  1. Maak onderscheid tussen BMS (Baby Making Sex) en echt vrijen. De BMS is een puur praktisch vluggertje. Echt vrijen doe je buiten de ovulatieperiode puur voor de lol.
  2. Word weer verliefd op je partner. Een baby maak je niet alleen in de slaapkamer. Leven op de automatische piloot is niet goed voor je seksleven en zeker niet voor je relatie.
  3. Maak tijd voor romantiek. Ook als seks moet, mag het op zijn minst een beetje gezellig zijn. Je hoeft niet de sterren van de hemel te vrijen, maar een kaarsje en/of een fijn muziekje is een kleine moeite.
  4. Communicatie…Jij denkt dat hij niet over zijn kinderwens wil praten. Hij vindt dat jij juist over niets anders meer kan praten. Kies een avond per week waarop jullie over de vorderingen praten. Dit dwingt hem zijn gevoelens te tonen en kun jij je hart luchten. Ga ook af en toe eens lekker op stap en spreek af of over alles te praten, behalve baby's. 
  5. Verwen jezelf. Dit is geen gemakkelijke periode. Het kan geen kwaad extra lief voor jezelf te zijn. Ga bijvoorbeeld naar de schoonheidsspecialiste of kruip lekker met wat vriendinnen en een bak ijs op de bank. Whatever makes you happy!
Reageer op artikel:
BMS: Baby Making Sex
Sluiten