Contact

We horen heel graag van je wanneer je een vraag hebt of je verhaal met ons wilt delen. Neem contact met ons op via onderstaande opties.

Mailen
Heb je een vraag aan de redactie, of heb je een algemene vraag? Mailen kan naar redactie@famme.nl.

Adres
Wil je ons een brief of een pakketje sturen? Dat mag naar:

TMG
T.a.v. mamaenzo.nl
Basisweg 30
1043 AP Amsterdam

Pushnotificaties
Wil je geen pushnotificaties meer ontvangen? Hier lees je stap voor stap uit hoe je de meldingen uit zet.

Over de app
De Zwanger&Zo-app is te erg verouderd en daarom niet meer beschikbaar in de Appstore. We werken aan een ontwikkelplan voor een nieuwe app. Wanneer deze app beschikbaar zal zijn is helaas nog niet bekend.

Over de uitgever
Mama en Zo is onderdeel van de Telegraaf Media Groep. Telegraaf Media Groep N.V. (TMG) is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé en VROUW; regionale dagbladen (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander); digitale merken zoals Famme, J/M Ouders, Bedrock, NSMBL en Culy.

Daarnaast heeft TMG merken en titels die zich richten op entertainment of e-commerce en bezit TMG een indirect belang in puzzeluitgever Keesing. De missie van TMG is om consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week te voorzien van hoogwaardige, gepersonaliseerde en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment, via alle denkbare distributievormen. Voor meer informatie over TMG ga naar www.tmg.nl.