Contact

We horen heel graag van je wanneer je een vraag hebt of je verhaal met ons wilt delen. Neem contact met ons op via onderstaande opties.

Pushberichten uitschakelen
Wil je graag pushberichten uitschakelen? Lees hier hoe je dat doet.

Mailen
Heb je een vraag aan de redactie, of heb je een algemene vraag? Mailen kan naar redactie@famme.nl.

Adres
Wil je ons een brief of een pakketje sturen? Dat mag naar:

Mediahuis Nederland
T.a.v. mamaenzo.nl
Basisweg 30
1043 AP Amsterdam

Pushnotificaties
Wil je geen pushnotificaties meer ontvangen? Hier lees je stap voor stap uit hoe je de meldingen uit zet.

Disclaimer
Heb jij vragen over jouw gezondheid? We ontvangen op de redactie regelmatig berichten van onze lezeressen met gezondheid gerelateerde vragen. Wij zijn een informatief platform en onze redacteuren hebben geen medische achtergrond. Hoewel wij schrijven over gezondheidsklachten en aandoeningen (gebaseerd op wetenschappelijke bronnen), kunnen wij geen adviezen geven met betrekking tot de gezondheid van onze lezeressen. Heb jij last van medische klachten? Neem in dat geval contact op met een huisarts.

Over de app
De Zwanger&Zo-app is te erg verouderd en daarom niet meer beschikbaar in de Appstore. We werken aan een ontwikkelplan voor een nieuwe app. Wanneer deze app beschikbaar zal zijn is helaas nog niet bekend.

Over de uitgever
Mama en Zo is onderdeel van de Telegraaf Media Groep. Mediahuis Nederland is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé en VROUW; regionale dagbladen (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander); digitale merken zoals Famme, J/M Ouders, Bedrock, NSMBL en Culy.

Daarnaast heeft Mediahuis Nederland merken en titels die zich richten op entertainment of e-commerce en bezit Mediahuis een indirect belang in puzzeluitgever Keesing. De missie van Mediahuis is om consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week te voorzien van hoogwaardige, gepersonaliseerde en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment, via alle denkbare distributievormen. Voor meer informatie over Mediahuis Nederland ga naar www.mediahuis.nl.