Redactie
Redactie Gezin nieuws 11 jun 2018

Creatief! Oplossing vader voor achterbankruzies

Op zich zijn autoritjes met één kindje nog wel te overzien. Maar als je twee kinderen op de achterbank hebt zitten ontstaan er al vaak ruzies. Moet je nagaan als je een drieling op de achterbank plaatst!

Gelukkig had de Amerikaanse kunstenaar en vader Jake White een creatieve oplossing.

Schotjes tussen de stoelen

De slimme Jake plaatsten twee schotten tussen de kinderzitjes in, zodat de drieling elkaar onderweg niet meer in de haren konden vliegen. De foto van deze oplossing plaatste hij op Facebook – en deze foto gaat inmiddels viral. 

Aan Today vertelde Jake: “Ik deed dit omdat de kinderen elkaars snacks stalen en in de ogen van een 2-jarige is dat een wereldramp.” Hij voegde daaraan toe dat de schotten van schuim zijn, maar wel stevig genoeg om de kinderen uit elkaar te houden.

Creatieve geest

De vader vertelt ook dat hij er erg geniet van de uitdagingen waar hij als vader van een drieling voor komt te staan. Zijn drieling houdt hem creatief. Hij neemt zijn drieling dan ook overal mee naartoe. “De kinderen gedragen zich normaal erg goed, dus ik zag het als een tijdelijke oplossing om de vrede te bewaren.” 

Herkenning

Jake vindt het geweldig dat zijn foto op Facebook viral gaat. Hij denkt dat veel ouders zich in de post herkennen omdat je soms een creatieve oplossing moet bedenken om een gezin harmonieus te laten functioneren.

Tip!Lees ook: Veilig in de auto

Bron: Today.com 

Reageer op artikel:
Creatief! Oplossing vader voor achterbankruzies
Sluiten