Redactie
Redactie Nieuws 11 jun 2018

Creatieve reactie op ‘Wanneer komt er een baby?’

Een kind proberen te krijgen is al gauw de volgende stap als je samenwoont, net getrouwd bent of 'maar' één kind hebt, toch? Nou, niet per se. En dat wil de Amerikaanse Carrie Jansen eens flink duidelijk maken.

Ze maakte een geniale fotocompilatie, die viral gaat. 

Ongeduldige familie

Carrie en haar man Nic zijn inmiddels drie jaar getrouwd. Ze krijgen vaak de vraag 'Wanneer beginnen jullie aan kinderen?' naar hun hoofd geslingerd, voornamelijk van ongeduldige familieleden. En zoals jij dat zelf misschien ook ervaren hebt: druk voelen om kinderen te krijgen, is niet relaxed. Carrie was die prangende vraag van haar familie dan ook helemaal zat. Daarom besloot ze ze terug te pakken, met 'zwangerschapsfoto's' en kiekjes van hun nieuwe gezinslid…

Trotse ouders

Je voelt 'm al aankomen: het gaat hier niet om een baby. Je ziet Carrie misschien met een bolle buik, maar als je goed kijkt, zie je dat wat ze vast heeft geen zwangerschapstest is, maar een halsband. Carrie en Nic zijn de trotse ouders geworden van… een puppy! Puppy Leelu is voorlopig de enige gezinsuitbreiding waar Carrie en Nic zich aan wagen. De baasjes hopen dat dankzij deze actie de familie stopt met vragen.  

Bron: Imgur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Creatieve reactie op ‘Wanneer komt er een baby?’
Sluiten