Redactie
Redactie Mama 6 jun 2018

Cursus erotische massage

Een erotische massage is meer dan een uitgebreid, lang voorspel. Het is dé manier om optimaal van elkaar te genieten en lekker samen te ontspannen. Wij geven je vijf spannende erotische massagetechnieken, voor een spannend avondje samen.

De voorbereiding

Denk voordat je begint met de verwennerij eerst even aan de omgeving. Zorg dat het niet te rommelig is en zet je telefoon uit om niet afgeleid te kunnen worden. Dim het licht, steek kaarsjes aan en zet een fijn achtergrondmuziekje op. Zorg voor massageolie op kamertemperatuur en een lekker zacht bed. Gedaan? Dan kan de massage beginnen!

De eerste stap

Begin de massage rustig en duik niet meteen op de intieme delen. Geef eerst alle aandacht aan het hele lichaam vooral aan de hals, slaap, oren, het gedeelte net onder de borsten en billen, binnenkant van de benen, voeten en het plekje net boven de schaamheuvel. Wissel je handen af met je eigen lichaam. Masseer met je tong, borsten, billen en wat je maar kunt bedenken. Plaag je partner af en toe door langs zijn penis te glijden met je hand of hem kort aan te raken.

5 Erotische massagetechnieken

Als jullie allebei lekker in de mood zijn, kun je wat andere massagetechnieken gaan toepassen. Wissel deze af met normale massage om de spanning vast te houden. Je kunt natuurlijk op elk moment beslissen om de massage over te laten gaan in een vrijpartij of kies ervoor om dit zijn verwenmoment te laten zijn. Wat jij wil!

Techniek 1)
Leg op elke bil een hand en beweeg je handen in tegengestelde richting. Neem meteen de binnenkant van zijn dijen mee.

Techniek 2)
Doe genoeg olie op je hand en maak een kommetje met je hand rond zijn testikels en maak met je andere hand een ring om de basis van zijn penis. Glijd met je hand langzaam van boven naar beneden langs zijn penis.

Tip! Wil je meer afwisseling? Gebruik dan ‘speeltjes’ zoals een ijsblokje, veer of blinddoek om de spanning op te voeren.

Techniek 3)
Leg je vingers net onder de eikel. Maak met je hand een draaiende op en neer gaan de beweging. Net alsof je een citroen uitperst, wel minder hard natuurlijk.

Techniek 4)
Neem zijn penis met beide handen tussen duim en wijsvingers vast. Masseer nu vervolgens de stam van zijn penis van onder naar het topje van zijn eikel.

Techniek 5)
Masseer het plekje in het midden, daar waar de voorhuid zich aanhecht. Dit is het meest gevoelige plekje, dus doe rustig aan en masseer zachtjes met je duimen. Wissel dit af door af en toe met de palm van je andere hand heel lichtjes (met veel olie) over het topje van zijn eikel te glijden.

Let op: niet elke beweging is voor iedere man even fijn. Blijf daarom goed communiceren tijdens de massage en stop zodra je partner aangeeft het niet meer prettig te vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Cursus erotische massage
Sluiten