Redactie
Redactie Mama 8 jun 2018

De kunst van het flirten!

Heb jij de fijne kneepjes van de flirtkunst al te pakken? Het is leuk, geeft je zelfvertrouwen en helpt je lekker positief in het leven te staan. Flirten doe je heus niet alleen met je lief, maar ook in de rij voor de kassa, op het schoolplein, of om die ene zakelijke opdracht binnen te slepen. De Mama en Zo flirtcoach staat voor je klaar, dus flirt je suf!

Tip 1: Juiste outfit
Je straalt geen energie uit als je rondloopt in een oude spijkerbroek en een grote slobbertrui. Je ziet er eerder futloos uit en zo reageren mensen ook op je. Ga dus aan de slag met je garderobe. Een decolleté tot je navel is het andere uiterste, maar alles daar tussen in is goed. Het gaat er om dat jij je lekker voelt in je outfit, want dit straal je dan ook uit. Besteed aandacht aan jezelf. Doe wat leuks met je haar en fleur jezelf op met wat make-up. Je zult zien dat mensen positiever op je reageren.

Tip 2: Oogcontact
Mensen vinden het prettig als je oogcontact met ze zoekt. Je straalt meer zelfvertrouwen uit en je maakt makkelijker contact. Kijk mensen aan als je ze begroet of als ze zelf ‘hoi’ tegen je zeggen. Klinkt misschien logisch, maar als je het druk hebt, heb je hier misschien niet altijd aandacht voor.

Tip 3: Lach!
Glimlach en lach veel. Je bent direct een stuk aantrekkelijker en het is ook nog gezond ook. Op deze manier straal je enthousiasme uit en kom je positief over. Overdrijf het niet, plas niet telkens in je broek van het lachen.

Tip 4: Lichaamstaal
Flirten met een gesloten houding is geen succes. Ga niet met je armen over elkaar en je benen gekruist zitten. Zorg dat je er relaxed bij zit. Laat zien dat jij je op je gemak voelt. Het is dan voor anderen makkelijker om jou te benaderen. Je geeft aan dat je open voor ze staat en dat ze bij jou terecht kunnen.

Tip 5: Durf!
Ga niet op in de massa. Zorg juist dat je opvalt en je bent meteen een stuk interessanter. Durf te gaan voor de dingen die je leuk vindt en graag wilt doen. Laat je niet remmen door je omgeving, maar durf te leven op jouw manier. Gooi al je charmes in de strijd en ga er voor!

Reageer op artikel:
De kunst van het flirten!
Sluiten