Redactie
Redactie Lifestyle 6 jun 2018

De kunst van het pendelen

Is het nu de tijd voor een carrièreswitch? Of wordt het tijd voor een broertje of zusje voor je kind? Altijd al het antwoord op die ene vraag willen hebben? Pendelen levert misschien de gewenste resultaten!

Met pendelen kun je antwoord krijgen op die ene brandende vraag. Als je pendelt, kom je in contact met je eigen intuïtie. Eigenlijk weet je de antwoorden onderbewust zelf al. Je pendelt met een metalen, glazen of houten voorwerp, vaak in de vorm van een druppel. De druppel hangt aan een draad of ketting.

Raadpleeg de pendel

Je kunt met al je vragen terecht bij je pendel. De antwoorden zitten namelijk al in jou en komen niet van het bovennatuurlijke. Je weet onbewust het antwoord al op je vragen, maar je kunt er zelf niet goed bij. Voordat je gaat pendelen moet je je hoofd leeg maken en je goed concentreren. Als je voor iemand anders wilt pendelen, vraag dan eerst toestemming. Houd de hand of schouder vast van diegene of leg een foto onder de pendel. 

Zo doe je het

Als je gaat pendelen doe je dat niet zomaar tussen de bedrijven door. Je moet er de tijd voor nemen en er voor gaan zitten. Zoek een rustig plekje met een tafel en ga daar aan zitten, steun met je ellebogen op tafel. Houd de pendel losjes tussen je duim en je wijsvinger. Ontspan je nu helemaal. Adem rustig in en uit en probeer je hoofd leeg te maken. Als je helemaal rustig bent, stel je kort en duidelijk een vraag. De vraag moet met ja of nee beantwoord kunnen worden. De pendel komt dan als het goed is vanzelf in beweging.

Betekenissen

Nu je je vraag gesteld hebt, is het afwachten wat de pendel doet. Is het ja, nee of kan je pendel hier niets mee? Lees hieronder de betekenissen van de verschillende bewegingen en je hebt het antwoord op je vraag.                   

Beweging      Betekenis
Van boven naar beneden ja
Van links naar rechts nee
In een cirkel tegen de klok in je vraag is niet beantwoord
In een cirkel met de klok mee

er is geen simpel ja of nee mogelijk

Van linksboven naar rechtsonder   later weer even proberen
Van rechtsboven naar linksonder geen antwoord,
wil je het antwoord eigenlijk wel weten?

 

 

 

 

 

 

 

Jongen of meisje?

Wil je weten of je een jongen of een meisje krijgt en hoeveel kinderen je in de toekomst nog gaat krijgen? Houd dan je hand horizontaal met de palm naar beneden en laat iemand anders de pendel een paar keer langs je hand omhoog en naar beneden halen. Houd daarna de pendel boven je hand. Als de pendel gaat draaien krijg je een meisje, gaat de pendel heen en weer dan krijg je een jongen. Herhaal dit net zo lang totdat de pendel stil hangt. Stil betekent geen broertjes en zusjes meer voor je uk. Dus check alvast even waar je op kunt rekenen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De kunst van het pendelen
Sluiten