Redactie
Redactie Do's & don'ts 12 jul 2018

De leukste manieren om je zwangerschap online bekend te maken

Je kunt er niet meer omheen in de huidige maatschappij: bijna al je vrienden delen op Facebook het heugelijke nieuws zodra ze in verwachting blijken te zijn. Superleuk natuurlijk! Een makkelijke en efficiënte manier om het nieuws te delen. Er zijn dan ook verschillende leuke manieren om dit zelf te doen.

Je bent zwanger. Gefeliciteerd! Je babynieuws is dan ook het eerste wat je de wereld in wilt slingeren. Je schreeuwt het van de digitale daken welteverstaan.

Juist omdat dit zo speciaal is, is het leuk om erover na te denken om dit op een zo’n leuk mogelijke manier aan te pakken. Er zijn namelijk zoveel leuke ideeën te bedenken om dit nieuws online te delen! Wij delen wat kleine tips.

Hou het simpel

Natuurlijk is het hartstikke leuk om te lezen in welke dimensie van de zevende hemel je zit, maar het feit dat je zwanger bent zegt genoeg. Daarom is één simpele foto vaak al voldoende. En hier kun je nog iets leuks mee doen ook!

Schrijf op je partner’s buik bijvoorbeeld ‘bier’ en op die van jou ‘baby’. Succes (en likes) gegarandeerd. Gooi ook vooral je humor bij de foto die je gebruikt in de strijd, betrek je eventueel bestaande kinderen en huisdieren, enzovoorts.

Overweeg een video

Met een video bedoelen we niet per se eentje met een hele cast en crew. Deze kun je net zoals de foto heel simpel houden! Film bijvoorbeeld de eerste reacties op het nieuws van je familieleden. Zo produceer je al gauw je eerste tranentrekker, mocht een carrière filmmaken tóch iets voor jou zijn.

Dit zijn allemaal al leuke, creatieve manieren om het nieuws online te wereld in te gooien. Je kan natuurlijk een heel Facebook-account aanmaken voor je kleine, maar met deze tips houd je het lekker simpel als je dat wilt.

Reageer op artikel:
De leukste manieren om je zwangerschap online bekend te maken
Sluiten