Dit zijn de leukste cadeautips voor kinderen van 3!

Kids van drie. Ze zijn geweldig. Écht geen dreumes meer, superwijs en heerlijk spraakzaam. Maar ze hangen qua cadeauleeftijd vaak nét tussen de meest bekende leeftijden in. Geen babyspul en nog net geen Lego. Maar wat geeft je kinderen van drie dan wel? Dit zijn de beste cadeautips voor 3 jaar oude kinderen!

Of het nou voor de verjaardag is, voor Sinterklaas of Kerst, cadeaus bedenken is altijd een opgave. Voor je eigen kinderen weet je vaak wel waar de wensen en behoeftes liggen, maar voor andermans kids ben je vaak toch even op zoek.

Cadeautips 3 jaar

Een lijstje cadeautips kan dan precies zijn wat je nodig hebt. Dit zijn de leukste cadeautjes voor kinderen van drie.

1. Buki Zaklamp en Diaprojector – €14,95

Cadeautip 3 jaar: een zaklamp/projector van Buki
Bron: De Bijenkorf

Kinderen van drie jaar oud zijn echte avonturiertjes. Altijd op ontdekkingstocht. En als je ze nou liever even niet in de badkamer- of keukenkastjes wilt laten rondneuzen, is dít toch wel een superleuk cadeau. Doe de lichten uit in de slaapkamer en laat ze een bepaalde knuffel zoeken met de zaklamp. En met de projector de dieren schijnen op de muur. Welke dieren kunnen ze zien?

De zaklamp/projector is nu te koop voor €14,95.

2. Organische klei van Ailefo – €21,95

Een kleiset van Ailfeo, erg leuk cadeau voor kinderen van drie
Bron: De Gele Flamingo

Lekker met de handen kneden, iets wat kinderen van drie heerlijk vinden. Deze cadeautip zal dan ook altijd in de smaak vallen.

De set van vijf kleuren komt in een handig opbergkarton en kost €21,95.

Lees ook: Peuters van 3 jaar brutaal en vervelend? Zes reden waarom dit juist de allerleukste leeftijd is

3. Houten speelklok van Tender Leaf Toys – €23,95

Houten speelgoedklok van Tender Leaf Toys
Bron: De Gele Flamingo

Met al die digitale klokken op onze telefoons is het voor kinderen een stuk lastiger om te leren klokkijken. Voor sommige kinderen is de klok die ze straks op school voor zich krijgen om te leren klokkijken, de eerste die ze zien! Als je deze leuke en handige speelklok cadeau geeft aan kinderen van drie, kunnen ze alvast wat oefenen.

Dit heerlijke speelcadeau kost €23,95.

4. Theeservies met muziek van Vilac – €33,49

Speelgoed theeservies van Vilac
Bron: De Bijenkorf

Op deze leeftijd beginnen kinderen steeds meer in hun eigen fantasie te spelen. Hele verhalen komen er voorbij wanneer de knuffels met elkaar in gesprek gaan. Een kopje thee met oma kan dan ook heel leuk worden nagespeeld met dit leuke theeservies. Of mag een van de buurkinderen op de thee komen?

Hoe dan ook, heerlijk speelgoed voor uren speelplezier. En deze cadeautip voor drie jaar oude kids kost €33,49.

5. Houten dino van Tender Leaf Toys – €6,50

Houten dinosaurus van Tender Leaf Toys cadeautip voor kinderen van drie
Bron: De Gele Flamingo

En niet zomaar een dino. Een echte Velociraptor. Een topcadeau voor kinderen van drie, want rond die leeftijd begint de interesse wat specifieker te worden en leren ze steeds meer over de verschillen tussen de algemene term en de specifieke subcategorieën. Zo is niet alles meer dino of auto, maar wordt het steeds meer Triceratops en racewagen.

Dit leuke houten ding kost €6,50 en is er ook in verschillende andere soorten.

6. Loopfiets van Veloretti – €99,-

Veloretti loopfiets
Bron: De Bijenkorf

Oké, dit is meer inspiratie voor een gezamenlijk cadeau, of een hoofdcadeau van paps en mams. Maar voor kinderen van drie is dit de perfecte cadeautip. De meeste kids van deze leeftijd willen namelijk niet meer in de kinderwagen mee en lopen is leuk voor kort, maar aan het eind van de straat willen ze graag weer worden opgetild.

Op een loopfietsje kunnen kids de hele middag met je mee naar buiten én, zeker niet onbelangrijk, dit is dé beste voorbereiding op een echte fiets. Kinderen die eerst een loopfiets hebben gehad fietsen vaak namelijk in een keer weg wanneer je ze op een echte fiets zet. Niks geen zijwieltjes nodig.

Dit exemplaar kost €99,- en gaat een behoorlijke tijd mee. Ook toekomstige broertjes of zusjes zullen van dit cadeau meegenieten later.

Lees ook:

 

Reageer op artikel:
Dit zijn de leukste cadeautips voor kinderen van 3!
Sluiten