Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Baby 10 jan 2020

Eerste verjaardag? deze 6 duurzame cadeaus wil je kopen voor je kind

De eerste verjaardag, een mijlpaal waarbij veel moeders met weemoedig terug denken aan de eerste keer dat ze hun kindje vasthielden. Een speciaal moment dus dat vraagt om een speciaal cadeau. Wij zetten zes duurzame pareltjes voor je op een rij.

Of je het nu groot of klein viert, bij een verjaardag hoort een cadeautje toch? Kies je voor een duurzaam cadeau dan heeft je kind er waarschijnlijk nog jaren plezier van.

Zes duurzame cadeaus voor de eerste verjaardag

Wat worden wij hebberig van deze mooie cadeautjes, we zouden ze het liefst allemaal kopen. Gelukkig hoeven wij niet te kiezen.

1. Houten regenboog

Deze prachtige grote regenboog stimuleert het fantasierijk spelen. Hij is gemaakt van duurzaam en stevig hout en de felle kleuren nodigen kinderen uit om ermee te spelen. Wordt het een tunnel, toren of een ballenbaan?

2. Schommel mammoet

Hobbelpaard move over, wij hebben een nieuwe favoriet. Deze mammoet is toch té leuk. Wij zien ons kleintje al door de woonkamer schuiven op zijn harige vriend. Zou hij ook stevig genoeg zijn voor de mama’s?

3. Houten loopwagen

Oefenen met lopen wordt wel heel leuk met deze vrolijke loopwagen. Bovendien is het ook nog eens een vormenstoof en zitten er allemaal leuke speeltjes aan bevestigd. Zoals een spiegeltje en een rammel speeltje. En niet onbelangrijk, de rubberen wielen zijn ook nog eens fijn voor je vloer.

4. Loopfiets

Misschien nu nog een beetje op de groei. Maar voor je het weet rijdt je kindje weg op deze stevige loopwagen met vier wielen. Het speelgoed van Van Dijk gaat jaren mee dus je kan hem straks gewoon bewaren voor de kleinkinderen.

5. Xylofoon

Het eerste muziekinstrument waar kindjes geluid uit krijgen is een xylofoon. Deze houten variant klinkt ons in ieder geval als muziek in de oren.

6. Ballenbaan

Deze leuke ballenbaan baan is perfect voor éénjarigen. Het blijft leuk om die ballen van boven naar beneden te zien rollen. Bovendien stimuleert het de hand-oog coördinatie en is het goed voor de fijne motoriek.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste verjaardag? deze 6 duurzame cadeaus wil je kopen voor je kind
Sluiten