Redactie
Redactie Nieuws & Zo 7 jun 2018

Foto: moeder compleet verrast na bevalling

Een wijd open mond en een verbijsterde blik in haar ogen: deze zojuist bevallen moeder is duidelijk in shock. Kersverse moeder Koto Nakamura is net bevallen van haar eerste kind, een zoon. Klinkt niet gek toch? Wél als je je hele zwangerschap hebt gedacht dat het een meisje zou worden. Verrassing! Het is toch echt een jongen!

De hilarische foto werd genomen door de geboortefotografe Jes Jackson. Tijdens de zwangerschap was iedereen in de veronderstelling dat de baby een meisje zou zijn. Koto en haar man Sina hadden zelfs al een naam bedacht voor hun dochter: Hinata. Ook hadden ze zich voorbereid op de komst van een meisje met allerlei roze spulletjes.

Een grapje

“Ik dacht eerst dat iedereen een grapje maakte”, vertelt de moeder aan Today Parents. “Ik was sprakeloos en ik kon het niet geloven totdat ik het bewijs zag dat het toch echt een jongen is. Ik was een shock voor een paar minuten, maar daarna maakte mij het niet meer uit.” Het stel heeft hun zoon Taiga genoemd.

Alle emoties tegelijk

Jes vertelt dat ze nog nooit zoiets heeft meegemaakt in haar jaren als geboortefotografe. “Het was een geweldig moment”, zegt ze. “Alle emoties kwamen tegelijk: ongeloof, shock, geluk en opluchting.” Jes postte de foto op Instagram met de woorden: “De onbetaalbare blik mama’s gezicht wanneer haar wordt verteld dat ze geen meisje heeft gekregen, maar een jongen!”

Bron: Daily Mail

Reageer op artikel:
Foto: moeder compleet verrast na bevalling
Sluiten