Marleen Staal
Marleen Staal Mama 21 dec 2018

Geniet jij wel genoeg? Doe de test over wat jij écht belangrijk vindt in je leven

It’s the most wonderful time of the year. En dat jaar vloog voorbij. Door alle drukte vergeet je misschien wat er voor jou nou écht belangrijk was afgelopen jaar. De kinderen komen natuurlijk altijd op nummer één, maar hoe ga jij eigenlijk zelf door het leven? Als ultieme levensgenieter? Of leef je om te werken?

Met bijna één been staan je alweer in het nieuwe jaar. Tijd om terug te blikken naar al die fantastische hoogtepunten, maar ook naar de minder mooie momenten. Wat ging de tijd weer eens hard en jij misschien ook wel. Hard werken, veel zorgen en ook niet vergeten om aan jezelf te denken. Hoe prop je dat allemaal in 24 uur per dag? En nu we het er toch over hebben: heb je dat ‘aan jezelf denken’ eigenlijk wel genoeg gedaan?

Waar haal je de tijd vandaan?

Jezelf verliezen in al het werk en de chaos dat het gezinsleven heet gaat vanzelf, maar hier weer uit komen is moeilijker. Jezelf op de eerste plek zetten kan enorm lastig zijn als moeder. De aandacht die je geeft aan de kids, zou je eigenlijk ook aan jezelf moeten geven. Dat stemmetje in je hoofd zegt het vaak genoeg, maar waar haal je de tijd vandaan? Het gevaar van een burn-out sluipt er al gauw in.

Eén troost: je bent echt niet de enige. Een balans tussen werk, gezin en jezelf zoeken is iets waar iedere moeder mee worstelt. Ook al zie je dat aan de buitenkant niet. Want aan de buitenkant, en online, ziet het plaatje er altijd perfect uit. Kortom: prikkels overal. Niet meer dan logisch als je je weleens afvraagt of je het wel allemaal goed doet in het leven.

Matchmaker

Met die extra aandacht voor jezelf kan Interpolis een handje helpen. Met een zorgverzekering van Interpolis is er naast fysieke zorg ook focus op mentale zorg. Ook erg fijn: Interpolis biedt zorgverzekeringen met verschillende dekkingen voor het verlagen van stress, de belangrijkste factor bij een burn-out.

Wat je precies nodig hebt in je zorgverzekering? Daar helpt de Matchmaker je bij. Want je weet wat bij je past als je weet hoe je eigenlijk door het leven gaat. En dat is precies wat de Matchmaker jou kan vertellen.

Wat jij moet doen? Heel simpel. Doe de test en beantwoord negen vragen. Zo kom je erachter of er niet stiekem een avonturier in je schuilt of dat fit zijn toch het allerbelangrijkste is in je leven. En als je eenmaal weet hoe jij door het leven gaat, weet je ook welke zorgverzekering het beste bij je past.


Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Interpolis

Reageer op artikel:
Geniet jij wel genoeg? Doe de test over wat jij écht belangrijk vindt in je leven
Sluiten