Redactie
Redactie Baby 11 jun 2018

Getest BtoB kolf: melkkoe of niet?

Kolven is handig, maar fijn is anders. Meer dan een kwart van de mama’s voelt zich een melkkoe tijdens het kolven. Difrax heeft een borstkolf ontwikkeld die aan alle eisen van kolvende mama’s zou voldoen: de BtoB kolf. En onze mama’s hebben hem getest!

 

Eén van de grote ergernissen tijdens het kolven is het harde geluid dat de kolf maakt. Met de BtoB kolf van Difrax heb je daar geen last van, hij is een stuk stiller dan de meeste kolven. Ook is hij handsfree en de schelp voor op je borst kan je onder je kleding dragen. Daarnaast heeft de kolf acht verschillende zuigkracht niveaus die je zelf kan instellen. Meer info over de BtoB kolf »

 

Wat vindt ons testpanel van de BtoB kolf?

Wij waren benieuwd of de BtoB kolf zijn beloften waar kon maken en hebben zes mama’s de kolf laten testen.

 

Testmama Amanda: “Het kolft zoveel prettiger dan mijn vorige exemplaar. Hij is stil en prettig in gebruik, en ook nog mooi voor het oog.”

 

Sommige moeders zien van te voren erg op tegen het kolven, zo ook testmama Anita. “Ik heb altijd tegen het kolven op gezien, maar ik vind het nu niet zo erg meer. Werken en borstvoeding lijkt ineens een makkelijke combinatie te zijn. Op naar een lange borstvoedingsperiode dankzij de BtoB kolf.”

 

Kolven terwijl je visite hebt of aan het werk bent, is dus geen probleem meer. “Je kan er heel discreet mee kolven; stil en onzichtbaar.” Aldus testmama Nathalie.

 

Eindoordeel van ons testpanel

De mama’s waren erg tevreden en hebben de BtoB kolf op verschillende onderdelen een cijfer gegeven. Het eindcijfer van de BtoB kolf is een 8,8!

 

                  

        

        Gebruiksgemak: 8,2

        Uiterlijk: 9,5

        Zuigkracht: 8,3

        Geluid: 8,7

        Discretie: 9,3

        Aanrader: 9 

 

      

 

Benieuwd wat de testmama’s nog meer zeggen over de BtoB kolf? Bekijk het testpanel »

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Getest BtoB kolf: melkkoe of niet?
Sluiten