Redactie
Redactie Shoppen 7 juni 2018

Getest Bugaboo Cameleon³ Elements: liefde op ‘t eerste gezicht

De LIMITED EDITION Bugaboo Cameleon³ Elements valt direct op door zijn prachtige kleuren. Claudia, haar man Modou en kids Noah en Mason behoorden tot de happy few die deze kleurrijke, nieuwe Bugaboo Camelon kinderwagen mochten testen.

De wagen werd de afgelopen weken intensief gebruikt door Claudia en haar gezin. Haar ervaringen lees je in deze review.

Verliefd en veelzijdig

Wij zijn direct verliefd op de Bugaboo Cameleon³ Elements. De wagen is een lust voor een oog. Wat een mooi design! Maar naast dat hij mooi is, is de wagen ook nog eens erg veelzijdig. Door de zwenkwielen is de kinderenwagen op verschillen terreinen gemakkelijk te besturen. We hebben er mee in de stad gelopen – je loopt er heel makkelijk in een winkel mee binnen – maar ook in het bos. Als je de wagen op een ruwer terrein wilt gebruiken – zoals bijvoorbeeld in het bos – dan kun je de duwstang omdraaien zodat niet de zwenkwielen maar juist de grote wielen voor aan de wagen zitten. Zo wandel je met gemak door het rulle zand. En Mason? Die geniet in zijn wieg van alle wandelingen die we maken!

Compact

Met een peuter en een baby ben ik regelmatig aan het tillen. Een zware wagen is niet handig, maar gelukkig is de Bugaboo 3 Elements een echt lichtgewicht en kost het mij geen enkele moeite om de wagen op te tillen. Ook naar feestjes en uitjes nemen we de wagen easy peasy mee. De wagen is erg compact en daardoor past hij met gemak in ons kleine Peugeotje 107.

Pluspunten

Compact, zowel tijdens het rijden als opgevouwen.

Lichtgewicht en erg fijn te besturen

 Het design is geweldig, een echte eye-catcher!

 De kleuren van deze Bugaboo 3 Elements zijn erg gaaf en lopen mooi in elkaar over.

 De lederen duwstang maakt het helemaal compleet.

Minpunt:

Wij konden weinig minputen ontdekken aan de Bugaboo Elements. Het enige wat we niet zo prettig vonden is dat het boodschappenmandje niet handig te gebruiken is wanneer je het kinderzitje op de wagen hebt. De lage zitting van het kinderzitje zorgt er dan voor dat je moeilijk bij het boodschappenmandje kunt komen. Voor de grote boodschappen is hij dus wat minder geschikt.

Reageer op artikel:
Getest Bugaboo Cameleon³ Elements: liefde op ‘t eerste gezicht
Sluiten