Redactie
Redactie Baby nieuws 7 jun 2018

Geweldig filmpje: zo laat je je baby stoppen met huilen

Als kersverse papa of mama is het soms even zoeken naar dé manier om je huilende baby stil te krijgen. Deze vader heeft wel een heel bijzondere manier en laat in een video op Facebook zijn skills zien

En zijn dochtertje…die valt zonder enige moeite in slaap.

Mantra

Dit trucje is een must voor iedereen die net ouder is geworden of wordt. In de video zie je papa Daniël Eisenman en zijn huilende pasgeboren dochter. De meeste vaders zouden zo snel niet weten wat ze moeten doen om een pasgeboren baby stil te krijgen, maar Daniël weet wel raad. In het filmpje hoor je hoe hij met een boeddhistische zang “om” zijn dochter direct in dromenland krijgt. Daniël vertelt op zijn Facebook dat dit niet zomaar werkt. Toen zijn dochter nog in de baarmoeder zat zong hij haar al toe met “om”. En bij haar geboorte klonk op de achtergrond de zang van Boeddhistische monniken via YouTube.

Viral

Dit geweldige filmpje is super populair en is inmiddels al ruim 33 miljoen keer bekeken. En dat snappen wij heel goed! Want alleen van het kijken naar dit practige tafereeltje worden wij al helemaal zen!

Bron: Popsugar.com /Instagram Daniel Eisenman

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geweldig filmpje: zo laat je je baby stoppen met huilen
Sluiten