Redactie
Redactie Nieuws 8 jun 2018

Hilarisch filmpje: “George Clooney oogstte mijn eitjes, ongelooflijk!”

George Clooney die een ivf-behandeling uitvoert. Dat was eventjes de realiteit in het hoofd van Kayleigh Young. High van de operatie, geloofde ze er namelijk heilig in dat de charmante acteur haar eitjes had geoogst.

Kayleigh werd gefilmd door haar stiefzus, terwijl ze aan het bijkomen was van de ivf-behandeling en narcose.

Clooney goed voor de eitjes

In het filmpje hoort Kayleigh dat er 25 eitjes van haar geoogst zijn bij de punctie. De credits daarvoor, schuift ze toe aan Clooney. “Ongelooflijk dat ze hem de operatie hebben laten doen”, bazelt Kayleigh, duidelijk nog niet helemaal geaard. En, heel vertederend: “Omdat George het heeft gedaan, heb ik het gevoel dat het nu wel goed zal gaan!”

Vagina gezien

Dat de hollywoodster haar vajayjay heeft gezien, vindt Kayleigh wel lastig te verkroppen. “George heeft mijn vagina gezien. Ik kan het niet geloven”, zegt ze. Hi-la-risch. Haar man ziet er gelukkig ook de lol van in. Hij speelt het spelletje zelfs mee, door te zeggen dat 'ie Clooney inderdaad heeft ontmoet en hem een leuke vent vindt. Mooi dat het stel nog zo'n humor heeft in een toch intens traject van ivf.

Bekijk het filmpje:

Ook ervaring met ivf

Wij vragen ons af of Clooney dit filmpje onder z'n neus krijgt. Hij zal als geen ander weten wat Kayleigh en haar man doorstaan. Clooney's vrouw is namelijk zwanger van een tweeling. Je raadt het al… ook dankzij ivf! Dat moet Kayleigh vast hoop geven.

Check ook: Koppel deelt indrukwekkende foto na langdurig ivf-traject

Bron: Daily Mail/YouTube

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hilarisch filmpje: “George Clooney oogstte mijn eitjes, ongelooflijk!”
Sluiten