Redactie
Redactie Babynamen 7 jun 2018

Ideaal: Een Tinder-app voor babynamen!

Jouw nieuwe favoriete applicatie in de zoektocht naar dé naam voor jouw newborn heet, heel toepasselijk, Kinder. Het werkt vrijwel hetzelfde als de datingapplicatie: swipen en liken. Naast het feit dat een naam bedenken voor je ongeboren spruit een lastige kan zijn, moet je ook nog rekening houden met de voorkeuren van je partner. Deze Tinder-app voor babynamen houdt rekening met eigenschappen en likes van elkaar, en op basis van deze door jullie ingevulde informatie kun je je zoektocht naar de perfecte babynaam van start laten gaan!

Hoe werkt het precies? 

Het begint allemaal met het invullen van de basisinformatie. Wordt het een meisje, een jongen of weet je het nog niet? Vervolgens moet je de achternaam invullen die de baby zal dragen. Deze staat misschien ook al wél vast of je hebt een voorkeur. Nu kun je je partner uitnodigen voor de applicatie en kunnen jullie samen in de Tinder-app voor babynamen swipen! Wanneer jullie samen iets leuk vinden, ontstaat er vanzelf een match! 

Kinder kun je gratis downloaden in de App Store en heeft een bibliotheek van maar liefst 18.000 namen. Een handige manier om ervoor te zorgen dat jouw nakomeling de beste en meest unieke naam zal dragen! Staat ook weer leuk op het geboortekaartje, toch? 

Reageer op artikel:
Ideaal: Een Tinder-app voor babynamen!
Sluiten