Redactie
Redactie Shoppen 7 jun 2018

Inspiratie! Geboortegedichtjes

Het geboortekaartje kiezen is lastig! Maar bepalen welke tekst je erop zet, nog veel lastiger. Het moet je gevoel goed omschrijven én bij jullie passen. Wij delen inspiratie voor de mooiste en leukste geboortegedichtjes!

Songteksten

Steeds vaker zie je songteksten op een geboortekaartje. Als jij en/of je partner een favoriet nummer hebben en daar een toepasselijke tekst bij hoort zou je deze tekst kunnen gebruiken in plaats van een gedichtje. 

Broertje of zusje

Wanneer je al kinderen hebt en die (opnieuw) grote broer of zus worden, is het leuk om vanuit hun oogpunt een gedichtje op de geboortekaart te plaatsen. 

Klassieke geboortegedichtjes

De klassieke geboortegedichtjes kunnen natuurlijk niet ontbreken. 

 

Tip! Op zoek naar een origineel geboortekaartje? Wij tippen Lief en Rebels! Hier vind je de allerleukste geboortekaartjes; of je nu een hiplief of juist stoer kaartje zoekt. Heb je jouw favoriet gevonden? Met code PROEF ontvang je maar liefst twee gratis proefkaarten!

Aparte geboorteteksten

Wil je juist een keer iets anders dan de rest? Zet dat een origineel – zelf geschreven – gedicht, een grapje of een tekstje met humor op het geboortekaartje.

Bron: Pinterest.com

Wil je meer inspiratie op doen? Bekijk dan onze geboortegedichtjes op Pinterest » 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Inspiratie! Geboortegedichtjes
Sluiten