Internationale Vrouwendag: 5 eerlijke power mama’s om te volgen op Instagram

Het is Internationale Vrouwendag. Tijd dus om eens wat sterke vrouwen in de spotlight te zetten. Deze power mama’s inspireren je iedere dag weer met hun foto’s en verhalen op Instagram. Zeker de moeite waard om te volgen dus!

Soms denk je, hoe doen ze het toch? Want deze mommy’s lijken soms wel superkrachten te hebben. Maar ook fijn, ze delen altijd heel eerlijk hun verhaal. Want niet alles is altijd rozengeur en manenschijn. Dat kunnen wij wel waarderen.

Power mama’s op Instagram

Denk je dat het op Instagram alleen maar draait om filters en glitter en glamour? Think again.

1. Lois Kruidenier-Timmermans

Deze moeder van twee prachtkindjes maakt eerlijke foto’s met eerlijke verhalen. Haar woorden weten menig moeder in hun hart te treffen. Ze vertelt open over haar leven en haar onzekerheden. Bovendien bracht ze onlangs haar eigen boek uit. Wauw!

View this post on Instagram

Zag je hoe de zon gister scheen? Dat was het geluk wat vanuit mijn hart via mijn hoofd naar buiten schoot als zonnestralen. Ik weet niet hoe ik het moet uitleggen, hoe het voelt wanneer een droom die altijd onbereikbaar leek plotseling uitkomt. En niet dankzij toevalligheden of geluk maar dankzij keihard werken en doorzetten. Ondanks angsten, onzekerheden of tegenslagen. Het is inderdaad net als het krijgen van een kindje. Het trotse gevoel, de onwerkelijke werkelijkheid, het staren naar dat wat jij gemaakt hebt. En nu komt dus dat moment. Dat moment dat je je baby heel voorzichtig overgeeft in de armen van een ander. Nu komt de volgende stap. Nu gaan jullie die zorgvuldig en met liefde gekozen woorden van mij lezen. En ik ben jullie nu al dankbaar, voor de interesse en de steun. Voor het feit dat jullie open staan voor al die gevoelens van mij. Voor al die hersenspinsels en woordenstromen. Gister was zo liefdevol, zo warm. Eigenlijk heb ik geen woorden, want dat wat ik voel is alleen maar uit te drukken met brede glimlachen en lange omhelzingen. Bedankt voor ieder die er was. Bedankt voor ieder die er is. Bedankt voor jullie steun, belangstelling en lieve berichtjes. Wees snel als je Nieuw leven nog wilt bestellen (via link in bio) want de voorraad gaat hard en ik weet nog niet of, en zo ja wanneer, er een tweede druk komt. Liefs! 🌻 (En bedankt @bedrock.love voor het vastleggen van mijn speciale dag. 🙏🏻)

A post shared by Lois Kruidenier-Timmermans (@loiskruidenier) on

2. Jamilla

Jamilla is moeder van drie beeldschone kinderen, die ze ook nog eens beeldschoon op de foto weet te zetten. Ze deelt veel van haar leven op Instagram en dat is met drie kleine kinderen zeker nooit saai.

View this post on Instagram

|| Loua || gelukkig weet je later als je groot bent niks meer van de pijn van het tanden en kiezen krijgen.. drama.. ik kon niet kiezen dus op mijn fotografie pagina deel ik gewoon nog een selfie van mij en Loua Haha. En nee ze blijft niet heel makkelijk zo liggen. Het liefst word ze helemaal niet opgetild (alleen wanneer zij wilt). HahA dus hier had ik 5 seconden de tijd. . . . #louaenmama

A post shared by Jamilla ♡ (@j_milla_) on

3. Stef

Deze moeder van vier kinderen is bewonderenswaardig positief en sterk. Zij en haar partner verloren hun derde dochter Rosie, waarover zij heel open vertelt. Onlangs is Stef te vroeg bevallen van haar vierde kindje en ook hierover vertelt ze openlijk. Wij worden er een beetje stil van.

View this post on Instagram

Dit al vanaf 8:30 vanmorgen! Hadden we even nodig 💓 vanmiddag met mijn andere meiden op stap ,want ook dat is zeker nodig. Kan ik mezelf nog ergens klonen dan hoor ik het graag.. 😇

A post shared by Stef [GirlsMom&Fotograaf] (@chefstefs_dailylife) on

4. Lisa Joy Kruis

Als we het hebben over mooie plaatjes, dan mag je Lisa Joy zeker niet ontbreken. Maar naast die prachtbeelden van haar twee kids schrijft Lisa Joy ook eerlijke en hartverwarmende teksten.

View this post on Instagram

Het leven begint nu weer langzaam een nieuw soort normaal te worden. “DE” wens is nu een verhaal van veerkracht, kracht, liefde en tegenslag geworden. Een verhaal van tederheid, vreugde en geboorte… ~ Yma ~ De rust na de storm 🧡🌞

A post shared by L i s a J o y ♥ (@lisajoykruis) on

5. Michelle

Michelle is moeder van drie kinderen. Deze sterke mama deelt haar leven en haar ervaringen als moeder, ook over zoontje Mias die veel medische zorg nodig heeft. Met recht een power mama.

View this post on Instagram

𝐁𝐲𝐞 𝟐𝟎𝟏𝟗 ✨ En daar gaan we dan, op naar 2020 💛 Ik heb zin in het nieuwe jaar 💛 Jullie zijn mee geweest op onze journey en weten waarschijnlijk dat het een pittig jaar is geweest, ik weet dat 2020 ook niet mals gaat worden, maar met elke dag een beetje meer liefde en glitter komt het vast goed 💛 Ik kijk nu liever naar al het mooie dat 2019 ons gebracht heeft om het positief af te sluiten! 💛 Bedankt voor al jullie support, ‘vind ik leukjes’, reacties en lieve berichtjes. Ik waardeer het enorm✨ Dat geldt ook voor een aantal prachtige samenwerkingen die ik heb mogen doen, bedankt dat ik hieraan mee mocht werken! 💛 Ik hoop dat jullie ook weer met ons meegaan in 2020 💛 Ik wens jullie een gezond jaar toe, vol mooie dagen met liefde, glitters en heel veel lol ✨ Liefs Michelle, Jacco en de kids! ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ #childhoodunplugged #magicalchildhood #pixel_kids #clickinmoms #happyboy #newyear #nieuwjaar

A post shared by Mɪᴄʜᴇʟʟᴇ 🌿 (@momoftherebels) on

Lees ook:

Reageer op artikel:
Internationale Vrouwendag: 5 eerlijke power mama’s om te volgen op Instagram
Sluiten