Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Mama 8 mrt 2020

Internationale Vrouwendag: 5 eerlijke power mama’s om te volgen op Instagram

Het is Internationale Vrouwendag. Tijd dus om eens wat sterke vrouwen in de spotlight te zetten. Deze power mama’s inspireren je iedere dag weer met hun foto’s en verhalen op Instagram. Zeker de moeite waard om te volgen dus!

Soms denk je, hoe doen ze het toch? Want deze mommy’s lijken soms wel superkrachten te hebben. Maar ook fijn, ze delen altijd heel eerlijk hun verhaal. Want niet alles is altijd rozengeur en manenschijn. Dat kunnen wij wel waarderen.

Power mama’s op Instagram

Denk je dat het op Instagram alleen maar draait om filters en glitter en glamour? Think again.

1. Lois Kruidenier-Timmermans

Deze moeder van twee prachtkindjes maakt eerlijke foto’s met eerlijke verhalen. Haar woorden weten menig moeder in hun hart te treffen. Ze vertelt open over haar leven en haar onzekerheden. Bovendien bracht ze onlangs haar eigen boek uit. Wauw!

2. Jamilla

Jamilla is moeder van drie beeldschone kinderen, die ze ook nog eens beeldschoon op de foto weet te zetten. Ze deelt veel van haar leven op Instagram en dat is met drie kleine kinderen zeker nooit saai.

3. Stef

Deze moeder van vier kinderen is bewonderenswaardig positief en sterk. Zij en haar partner verloren hun derde dochter Rosie, waarover zij heel open vertelt. Onlangs is Stef te vroeg bevallen van haar vierde kindje en ook hierover vertelt ze openlijk. Wij worden er een beetje stil van.

4. Lisa Joy Kruis

Als we het hebben over mooie plaatjes, dan mag je Lisa Joy zeker niet ontbreken. Maar naast die prachtbeelden van haar twee kids schrijft Lisa Joy ook eerlijke en hartverwarmende teksten.

5. Michelle

Michelle is moeder van drie kinderen. Deze sterke mama deelt haar leven en haar ervaringen als moeder, ook over zoontje Mias die veel medische zorg nodig heeft. Met recht een power mama.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Internationale Vrouwendag: 5 eerlijke power mama’s om te volgen op Instagram
Sluiten