Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Mama 15 dec 2019

Onder de boom: 7x de beste kerstcadeautjes voor new moms

Slapeloze nachten, uren rondlopen door de kamer en tientallen luiers verschonen. Het leven van een new mom gaat niet over rozen. Reden genoeg dus om de mama’s deze kerst te verrassen met een mooi kerstcadeau onder de boom. Heb jij nog inspiratie nodig? Van deze dingen wordt ze zeker blij.

Heb jij een partner, vriendin, zus of nicht die net moeder is geworden? Koop dan deze Kerst niet iets voor de baby maar juist iets voor de haarzelf. Dat heeft ze wel verdient toch?

Kerstcadeautjes voor new moms

Oh, en ben je trouwens zelf een new mom? Schuif deze lijst dan gewoon even bij iemand anders onder z’n neus.

1. Slaapmasker

Slaap! Dat is waar bijna alle new moms behoefte aan hebben. Geef een tegoedbon voor een middagje oppassen zodat de moeder even lekker kan bijslapen. Geef er een mooi slaapmasker bij en je hebt het beste cadeau dat ze zich kan wensen.

2. Home spa

Je hoeft waarschijnlijk niet te vragen wanneer ze voor het laatst haar benen heeft geschoren. En al helemaal niet wanneer ze voor het laatst relaxed in bad heeft gezeten. Geef haar daarom een pakket met lekkere verzorgingsproducten zodat ze toch zelf thuis een lekkere home spa kan creëren. Perfect voor tijdens een dutje van de baby.

3. Boek

Oké, lezen is misschien niet iets waar je als moeder veel tijd voor hebt. Maar met een goed en inspirerend boek in huis heb je wel meer motivatie om er tijd voor vrij te maken. Kies bijvoorbeeld voor het relativerende en humoristische boek ‘De Melkfabriek’ van Sofie van den Enk en Eva Munnik.

4. Koffie

Slapeloze nachten overleven vraagt om koffie. Thuis een lekker bakkie kunnen zetten is dus wel zo fijn. Heb je een groot budget? Ga dan voor een mooi koffiezetapparaat. Opzoek naar iets kleins? Kies dan voor lekkere koffie die past in het huidige apparaat.

5. Chocola

Need we say more? En deze heerlijke kerstchocola van Tony Chocolonely mét glühwein is natuurlijk perfect voor de feestdagen.

6. Luiertas

Met de baby op bezoek bij vrienden en familie? Dan is een handige luiertas wel zo fijn. Kies er eentje met veel ruimte en genoeg vakjes zodat ze alles mee kan nemen. Deze heeft zelfs een speciaal vak voor de luierdoekjes. Van zo’n kerstcadeau worden wij blij.

7. Avondje uit

Soms moet je er ook als moeder even een avondje tussenuit. Geef bijvoorbeeld een dinerbon als kerstcadeau, inclusief oppas (jij dus) en ze zal je eeuwig dankbaar zijn.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Onder de boom: 7x de beste kerstcadeautjes voor new moms
Sluiten