Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 8 jul 2022

Waarom jij dit jaar een (extra) kerstpakket verdient (lezen jullie mee, werkgevers?)

We hoeven je vast niet te vertellen dat de afgelopen jaren niet altijd even makkelijk waren. De coronacrisis bracht een hoop uitdagingen met zich mee, vooral voor ouders. Kinderen die de boel op stelten zetten terwijl jij thuis aan het werk bent – het is je vast meer dan eens overkomen. Je bent basically een moeder, docent, verzorger en entertainer in één. En ondertussen ben je waarschijnlijk ook nog eens bezig om iets van je eigen werk, huishouden, ontspanning en relaties te maken.

Kortom: moeders zijn eigenlijk gewoon superhelden. Of je nu een single mom bent, met je partner een kind hebt of thuis vier kinderen en een hond hebt zitten: alle mama’s verdienen een extraatje, denken wij zo. Hoog tijd om ze eens goed in het zonnetje te zetten!

Kerstpakket kopen

Een mooi gebaar voor een ander is altijd een goed idee. Dat kan nu natuurlijk al, maar is kerst niet het perfecte moment om iets extra’s te doen? Bijvoorbeeld voor die ene moeder die een zware periode heeft gehad en een opkikkertje kan gebruiken. Of je buurvrouw, die je altijd hard ziet werken voor haar kinderen en ondertussen toch nog tijd heeft om een goede buur te zijn. En wat dan een mooi presentje is om aan een ander te geven? Een kerstpakket!

Kerstcadeau

Het klassieke kerstpakket is nog steeds enorm populair, mét reden. Het is altijd een verrassing wat voor leuks je uitpakt, maar de gedachte achter het cadeau is misschien nog wel leuker: dat iemand je waardeert en dat wil laten zien. Met een klein gebaar kun je een hoop teweegbrengen. En dat is het andere voordeel van een kerstpakket: daar hoef jij helemaal niet veel moeite voor te doen. Je zoekt een mooi pakket uit, bestelt het en voilà: het is geregeld! We hebben net geconstateerd dat je als moeder genoeg te doen hebt, dus dan kun je het jezelf maar beter zo makkelijk mogelijk maken, toch?

Aanbod kerstpakketten

Waar je terecht kunt voor de allerbeste kerstpakketten? Nou, dat kan bij Kerstpakkettenplaza.nl. Je vindt hier het grootste aanbod aan cadeaupakketten dat we in Nederland en België hebben. Het zal je dus niet verbazen dat er genoeg te kiezen is: van luxe pakketten vol culinaire hapjes (hallo Jamie Oliver-pakket!) tot verwenpakketten met geurkaarsen, heerlijke wijn en Rituals-spullen. Ideaal voor moeders die wel wat ontspanning kunnen gebruiken, toch?

Steun een goed doel

Leuk extraatje: Kerstpakkettenplaza.nl heeft een paar mooie initiatieven bedacht. De webshop steunt bijvoorbeeld Trees for All, om iets extra’s te doen voor het milieu. Voor iedere kilometer die gereden wordt om jouw kerstpakket te bezorgen, wordt er een boom geplant. En als je voor een speciale kerstpakket voor het goede doel gaat, steun je met het kopen van je pakket een mooi initiatief. Dit jaar gaat per kerstpakket 1 euro naar Make-A-Wish Nederland.

De beste kerstpakketten

Dus werkgevers, lezen jullie mee? Als je op zoek bent naar het ideale kerstpakket, dan moet je bij Kerstpakkettenplaza.nl wezen. Daar maak je moeders gegarandeerd blij mee. De prijzen variëren tussen de 5 en 150 euro. En als je er zeker van wil zijn dat je de beste producten samenstelt, kun je ook nog eens zelf je pakket samenstellen. Enne, als je nu toch geen kerstpakket krijgt, bestel je er toch gewoon eentje voor jezelf?

In samenwerking met Kerstpakkettenplaza.nl

Reageer op artikel:
Waarom jij dit jaar een (extra) kerstpakket verdient (lezen jullie mee, werkgevers?)
Sluiten