De leukste items om samen met je kind een herfsttafel te maken

Over een paar dagen is het officieel herfst. De bomen verkleuren, de blaadjes vallen en de temperaturen dalen. Om het huis ook een beetje in de herfstsfeer te krijgen is het leuk om samen met je kind een herfsttafel te maken. Maar welke dingen kun je daar nu leuk opzetten? Wij helpen je een handje.

Samen een herfsttafel maken is een leuke traditie die je elk jaar kunt herhalen. Maak er een middagje van en verzamel samen de allermooiste dingen om er een prachtig hersttafereeltje van te maken.

De herfsttafel

Inspiratie nodig voor wat je allemaal op de herfsttafel kunt zetten? Deze items voegen net wat extra’s toe aan jouw tafeltje.

1. Verzamelen

Natuurlijk het allerleukste om zelf uit de natuur dingen te verzamelen van de herfsttafel. Droog de bladeren in een bloemenpers of tussen twee boeken en ze blijven mooi!

2. Vilt

Voeg poppetjes of diertjes toe van vilt voor een betoverend geheel. Bijvoorbeeld lieve kabouters of andere herfstfiguren.

3. Hout

Ook diertjes en poppetjes van hout zijn prachtig om neer te zetten. Denk aan paddestoelen, vosjes of hertjes.

4. Een silhouettelamp

Een silhouettelamp neerzetten geeft je tafel net dat beetje extra. Deze van De Noest zijn te koop met veel verschillende doorschijntaferelen.

6. Kaarten

Een mooie ansichtkaart kan heel veel sfeer geven aan je herfsttafel, en bovendien zijn ze helemaal niet duur! Super leuk dus om af en toe mee te variëren.

Lees ook:

Herfst in aantocht: dit zijn de leukste regenjassen voor je kind

Reageer op artikel:
De leukste items om samen met je kind een herfsttafel te maken
Sluiten