Binnen blijven: 10x de leukste kinderseries op Netflix voor jonge kids!

We moeten allemaal zoveel mogelijk binnen blijven, en dat is met kleine kids nog niet zo gemakkelijk. Gelukkig: Netflix comes to the rescue. Wist je dat ze ook óntzettend veel aanbod aan kinderseries hebben? Er is voor ieder wat wils. Ideaal om je kroost lekker bezig te houden als je even klaar bent met verstoppertje spelen.

Netflixen is tegenwoordig een werkwoord geworden, meneer Van Dale sluit zich hier volledig bij aan. Ouderwets televisie kijken zit er (bijna) niet meer in. Waarom zou je ook, als je zelf de regie in handen hebt? Maar wat is er precies voor jonge kinderen te vinden op Netflix?

Kinderseries op Netflix

Wij noemen de leukste, kindvriendelijkste opties (lees: geschikt voor alle leeftijden) voor je op. Probeer ze gerust alle tien (natuurlijk niet in één ruk achter elkaar) voor maximaal vermaak. Sommige serie’s zijn op een bepaalde manier nog educatief ook.

Ben & Holly’s kleine koninkrijk

In deze vrolijke, geïllustreerde serie was er eens een klein koninkrijk. In dit rijk beleven de elf Ben en sprookjesprinses Holly de leukste avonturen. Ondertussen leren ze een hoop over samenwerken, dingen delen én problemen oplossen. Een goed voorbeeld voor jouw kleintje.

Masha en de Beer

Een gepensioneerde beer uit het circus is de beste vriend van de kleine, energieke Masha. Masha woont in het bos en samen met de beer beleeft ze de leukste avonturen!

Peppa Pig

Als je wilt inzien dat je óveral grappige en leerzame avonturen kunt beleven, moet je bij Peppa Pig en haar familie zijn. Deze biggetjes weten wat plezier is, en die plezier spat van je scherm.

Treehouse Detectives

Ga mee op onderzoek met het detective team van deze bijzonder avontuurlijke beren! Je kinderen kunnen daadwerkelijk ‘meehelpen’ met hun speurwerk. Goed om die kleine hersenen eens aan het werk te zetten!

True: Magische vrienden

In het Regenboogrijk is er genoeg vriendschap voor iedereen. De kracht van vriendschap kan namelijk ieder probleem oplossen. Bartleby en True komen je hierbij helpen. Goed voor jouw peuter om te zien hoe mooi (en belangrijk) vriendschappen kunnen zijn.

Simon

Konijn Simon heeft een levendige fantasie. Hij is altijd in voor een flinke dosis plezier, maar tegelijkertijd wil hij ook goed leren communiceren en een verantwoordelijkheidsgevoel ontwikkelen. Dit loopt niet altijd gesmeerd. Je peuter kan dit samen met Simon leren. Vooral voor later erg handig!

SamSam

SamSam is een kleine superheld die monsters en andere slechteriken van jetje geeft. Met behulp van zijn vliegende schotel, magische cape en ruimtestraal bestrijdt hij al het kwaad.

Oddbods

In het stadje Oddsville weten ze een handje van ‘creatief kattenkwaad’. Bijvoorbeeld de zeven harige, kleurrijke inwonertjes van het stadje. Ze willen spelen, avonturen beleven en verzinnen hoe ze iedere keer weer een kwajongensstreek kunnen uithalen.

Zack & Quack

Deze serie is ook al te spotten op de reguliere televisie, maar dus ook fulltime te bekijken op Netflix. De 7-jarige Zack woont met zijn beste vriend Quack in een flapuitboek. Verrassingen gegarandeerd als ze aan de flappen trekken!

Paw Patrol

Zes stoere pups die altijd voor iedereen klaar staan. Deze helden redden menig burger uit een penibele situatie. Elk hebben ze een eigen specialisme, je kind heeft dus geheid al snel een favoriet.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Binnen blijven: 10x de leukste kinderseries op Netflix voor jonge kids!
Sluiten