Redactie
Redactie Baby 7 jun 2018

Kolven zonder dat iemand het merkt (including you)

Kolven terwijl je in vergadering zit op je werk. Zie je het voor je? Vast een oncharmant plaatje. Brace yourself: binnenkort wordt dat beeld misschien realiteit. Alhoewel, beeld: je zult het niet eens zíén.

Er is een nieuwe kolf op de markt gebracht, die je handsfree kunt gebruiken en bedoeld is voor ín je voedingsbh!

Willow

Kolven kost tijd, die je als mama natuurlijk vrijmaakt als je ervoor kiest. Maar hoe relaxed zou het zijn als je tegelijkertijd kunt kolven én doorwerken of bijvoorbeeld koken? Dat vroeg het Amerikaanse bedrijf Willow zich ook af. Én ondernam actie.

Muisstil kolven

De door hun ontworpen kolf bestaat uit twee pompjes in de druppelvorm van een borst, die precies in je voedingsbh passen. En in die pompjes zitten zakjes die de melk opvangen. Oké, het hele kolfapparaat zie je dus niet. Maar eh, een kolf maakt toch ook geluid? Niet dit exemplaar, beweren de makers.

App meet melk

De Willow-kolf werkt op batterijen, die je om de paar dagen moet verwisselen. Geen onhandige buisjes en draadjes, dus. Het apparaatje bestaat uit drie delen, die je apart van elkaar in de vaatwasser kunt doen. En anno 2017 kun je er uiteraard een app bij downloaden, die precies bijhoudt hoeveel melk je gekolfd hebt.

Duur prijskaartje

Aan de kolf, zit alleen wel een duur prijskaartje. Je zult er 430 dollar (zo'n 400 euro) voor moeten lappen. Vind jij dat het waard, of houd je het bij lekker ouderwets kolven

Tip: Moeder laat verschil borsten zien voor en na kolven

Bron: Daily Mail/willowpump.com | Beeld: iStock/willowpump.com

Reageer op artikel:
Kolven zonder dat iemand het merkt (including you)
Sluiten