Redactie
Redactie Mama nieuws 8 juni 2018

Mama sluit zich op in badkamer om snackmomentje niet te delen

Natúúrlijk zouden we onze kinderen voor geen goud willen inruilen, maar soms… Soms wil je als mama ook gewoon even alleen zijn. Sámen met een heerlijke snack, uiteraard.

De oplossing voor dit uiterst lastige en herkenbare probleem? Heel simpel: we sluiten onszelf op. En waar beter dan in de badkamer, waar de deur ook echt op slot kan. Zo ook deze moeder van twee…

Badkamer + chocola = feest

Zij pakt haar momentje alleen in de badkamer, mét chocola. En dit hilarisch herkenbare tafereel deelt ze met de rest van de wereld op Imgur. “Mijn kinderen denken vast dat ik niet meer kan stoppen met poepen”, begint ze haar pleidooi. “Ja, ik heb mezelf in de badkamer opgesloten om te genieten van een snack. Ik gun mezelf iedere week één snackmomentje, de rest van de week eet ik gezond. En dat snackmomentje deel ik liever niet met mijn 3- en 1-jarige, die gegarandeerd gaan bedelen of ik alsjeblieft met ze wil delen.”

Herkenbaar

De moeder deelt de foto, omdat ze verwacht dat veel andere moeders deze truc herkennen. En gelijk heeft ze: “Wow, dit is één van mijn populairste post ooit! Dank! En voor degenen die zich zorgen maken: ik ben het er helemaal mee eens dat kinderen het woord 'nee' moeten leren accepteren. Maar vandaag voel ik me niet zo fit (tja, klinkt als een excuus, maar hé: het gebeurt) en ik wilde een momentje voor mezelf. Ik laat jullie over vijftien jaar wel weten hoe het is uitgepakt”, knipoogt ze. 

Het bewijsmateriaal:

Bron: Imgur

Reageer op artikel:
Mama sluit zich op in badkamer om snackmomentje niet te delen
Sluiten